Închide meniul

Dennis Man, prima reacție după eliminarea FCSB-ului din Europa League. Ce regretă mijlocașul ”roș-albaștrilor”

Gal Dorin Publicat: 25 septembrie 2020, 13:37

Reclamă
Dennis Man, prima reacție după eliminarea FCSB-ului din Europa League. Ce regretă mijlocașul ”roș-albaștrilor”

profimediaimages

Dennis Man șutează în meciul cu Backa Topola

”Roș-albaștrii” au pierdut cu 0-2 partida din turul trei preliminar al Europa League, iar Man a avut prima reacție vineri, la o zi după meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocașul de bandă a declarat că regretă faptul că nu a putut fi pe teren atunci când echipa a avut nevoie de golurile sale.

Dennis Man, prima reacție după ce FCSB a fost eliminată din Europa League

”Vă mulțumesc tuturor celor care v-ați rupt din timpul vostru pentru a-mi trimite mesaje. Vrea să vă spun că mă simt bine, am avut doar câteva dureri de cap, dar nimic mai mult. Din păcate, acest virus ne-a oprit din drumul nostru.

Singurul regret al meu este că nu am avut posibilitatea de a fi pe teren aseara (n.r. în timpul meciului cu Slovan Liberec) pentru a ajuta echipa să își îndeplinească obiectivele. Îmi doresc ca pe viitor să fim sănătoși cu toții și să ne luptăm pentru câștigarea campionatului”, a postat Dennis Man pe pagina sa de Instagram.

FCSB continuă să fie decimată de COVID-19

Formația bucureșteană a ratat pentru a treia oară consecutiv calificarea în grupele unei competiții continentale.

Reclamă

Pentru FCSB urmează partida din campionat cu Poli Iași, care se va juca duminică, de la ora 21:45, în format LiveText pe AS.ro

Datorită duratei obișnuite a virusului, este foarte posibil ca cei 15 jucători absenți pentru meciul cu Slovan Liberec să fie încă indisponibili la ora meciului cu echipa lui Daniel Pancu.

Lista celor 15 jucătorilor de la FCSB infectați cu Covid-19

Andrei Vlad – portar
Andrei Miron – fundaș central
Iulian Cristea – fundaș central
Ovidiu Popescu – mijlocaș
Ionuț Vînă – mijocaș
Darius Olaru – mijlocaș
Andrei Pandele – mijlocaș
Sergiu Buș – atacant
Alexandru Buziuc – atacant
Olimpiu Moruțan – mijlocaș
Marius Briceag – fundaș
Florinel Coman – mijlocaș
Vali Crețu – fundaș
Dennis Man – atacant
Florin Tănase – atacant

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:34 EXCLUSIVCristina Şerban e românca de 21 de ani care lucrează la Mercedes şi a dezvăluit ce dialog genial a avut cu Lewis Hamilton 21:23 Mihai Stoica a pronunţat numele celor şase jucători pe care i-ar transfera la FCSB: „Gigi Becali hotărăşte!” 21:10 LIVE VIDEOFinlanda – Elveţia şi Suedia – Slovacia sunt ACUM în AntenaPLAY. Canada – Cehia 4-3 şi Letonia – SUA 3-6 20:42 „Dacă aş antrena o echipă mare, Ianis Hagi ar fi primul transfer!” Gică Hagi, fascinat de fiul său: „Cel mai bun cu Real Madrid” 20:21 Gică Hagi, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Denis Alibec: „Am vorbit cu el” 20:14 Neil Lennon, tot mai aproape să îl piardă pe Albion Rrahmani. O forţă a Europei negociază transferul golgheterului de la Rapid! 20:07 Imagine URIAŞĂ cu Gică Hagi la Ambasada SUA din România. Mesajul superb pentru „Rege” 19:20 Carlo Ancelotti are trei variante de transfer pentru a-l înlocui pe Toni Kroos la Real Madrid! Şi-a pregătit deja şi „planul B” 19:20 AS.ro LIVE | Răzvan Raţ este invitatul lui Dan Pavel, de la 10:30. Dezvăluiri de senzaţie a fostului internaţional român 18:59 McLaren, omagiu pentru Ayrton Senna la Marele Premiu de Formula 1™ al Principatului Monaco. Anunţul făcut de britanici Vezi toate știrile
Citește și