Închide meniul

Dennis Man răsuflă uşurat. Dat în judecată de Anamaria Prodan, fostul star de la FCSB poate scăpa fără să plătească cei 350.000 de euro

Antena Sport Publicat: 6 martie 2021, 9:10

Dennis Man răsuflă uşurat. Dat în judecată de Anamaria Prodan, fostul star de la FCSB poate scăpa fără să plătească cei 350.000 de euro

Anamaria Prodan se judecă cu Dennis Man

  • Parma a plătit 13 milioane de euro în schimbul lui Dennis Man
  • Giovanni Becali l-a dus pe atacant în Italia

A fost un scandal monstru, iar Anamaria Prodan a ameninţat că îl va da în judecată pe Dennis Man pentru a-şi primi comisionul. Cere 350.000 de euro în instanţă dar, dacă i se va da dreptate, riscă să primească o sumă mult mai mică. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan îl dă în judecată pe Dennis Man

Giovanni Becali l-a liniştit pe Dennis Man şi asigură că sunt şanse minime ca atacantul de 22 de ani să aibă de suferit. 

"Eu am rămas cu jucătorul într-o relaţie extraordinară. În civil, judecătorul va vedea că Man a câştigat 300.000 la FCSB şi că trebuie să dea 350.000 de euro. Un judecător cere să i se facă dovada cheltuielilor.

Reclamă

Un manager care ştie că are dreptate, când se duce într-un proces, nu face discuţii cu nimeni. Eu dacă ştiu că am dreptate nu îmi fac griji. Eu l-am avut pe Emre Belozoglu când a avut 17 ani şi eram cam boss-ul de la Galatasaray atunci. L-am propus la Inter când mai avea un an de contract. Voiam să ia Galatasaray 10-12 milioane şi să nu plece liber. Eu am chemat scouterii celor de la Inter. 

Emre a venit şi mi-a zis: 'Nea Giovanni, vreau să plec liber de contract'. I-am zis că îl dau în judecată. Trebuia să îmi iau şi eu ceva că am cheltuit nişte bani cu el. L-am acţionat la Milano, a venit judecătorul şi mi-a dat dreptate. Emre mi-a dat 24.700 de dolari pentru că am prezentat cheltuieli, avioane, hotel, deplasări…", a declarat Giovanni Becali la Digi Sport.

Reclamă

13 milioane de euro a plătit Parma pentru a-l transfera pe Dennis Man. Oferta pe care o avea Anamaria Prodan de la echipa din Italia era mai mică.

"Eu nu știam că ei au făcut o altă ofertă, de 10 milioane de euro prin cineva care nu avea drept de semnătură, adjunctul directorului sportiv, care nu poate decide de unul singur. Da, e posibil să se fi făcut prin Anamaria Prodan

Gigi mi-a spus atunci că are pe masă o ofertă în valoare de 10 milioane de euro, dar că el nu-l dă decât pe 15 milioane. Pe la 12 noaptea mă cheamă americanul, care e de origine siciliană, se căsnește să vorbească în italiană, e un personaj rar. 

Reclamă 4 / 0/3

Președintele Klaus mi-a spus că mă crede, dar m-a rugat să-l las să vorbească direct cu Gigi. Atunci, i-am spus că vărul meu știe puțin engleza, dar nu se pricepe la termeni tehnici, dar că este în compania lui Michael, adică MM Stoica.

Da, de acum, el e Michael. Și a rămas și va rămâne Michael.El chiar i-a spus că fata lui e acolo în Sicilia, așa că mai vorbesc. Cred că-l mai sună pe Michael", a precizat Giovanni Becali.

Anamaria Prodan: "Avocaţii mei au totul pregătit, îmi pare rău că s-a ajuns aici"

Agentul FIFA îl va da în judecată pe Man pentru a-i cere daune. Deşi o avea impresar pe Anamaria Prodan, Man a acceptat ca de transferul la Parma să se ocupe firma lui Giovanni Becali. Anamaria Prodan îl avea trecut în telefon "Diamant" pe actualul jucător al Parmei.

"Avocatii mei au totul pregatit, cine a greșit trebuie să plătească. Mie îmi pare tare rău că s-a ajuns aici, mai ales că am avut o relație deosebită cu Dennis și familia lui. Dar trebuie să îmi fac și eu dreptate. Sunt în SUA acum. A fost o periodă tensionată pentru mine, așa că am decis să nu mai intru în polemici și să mă liniștesc. Nici nu am mai vrut să mai citesc presa ca să nu mă mai necajesc", a spus Anamaria Prodan.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 28 mart., 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu