Închide meniul

Dennis Man, salariu fabulos la Parma. Italienii îl îmbogăţesc pe golgheterul Ligii 1! Cât îi oferă "perlei" lui Becali

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 ianuarie 2021, 6:23

Dennis Man, salariu fabulos la Parma. Italienii îl îmbogăţesc pe golgheterul Ligii 1! Cât îi oferă "perlei" lui Becali

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dennis Man poate avea un salariu uriaş la Parma

Italienii au acceptat deja să îi achite un salariu uriaş lui Dennis Man. Dacă mutarea se va realiza, golgheterul Ligii 1 va primi, anual, nu mai puţin de 1.2 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce salariu poate avea Dennis Man la Parma

"Gigi mi-a spus să le cer celor de la Parma 1.2 milioane de euro pe an pentru Dennis Man, pentru că i-a promis băiatului că va pleca de la FCSB pe un salariu de minim 1 milion de euro.

Au acceptat din prima, salariu de 1.2 milioane de euro pe sezon pentru Man, contract pe cinci ani! Adică 100.000 de euro lunar, până în 2026! În total, 6 milioane de euro net pentru băiat", a declarat Giovanni Becali pentru Fanatik.

Dennis Man ar ajunge să câştige de cinci ori mai mulţi bani decât îi dă Gigi Becali la FCSB. Patronul roş-albaştrilor i-a oferit, lunar, 17.000 de euro, dar i-a mărit salariul la 20.000 de euro după ce "perla" lui a înscris pe bandă rulantă.

Internaţionalul român este pe primul loc în topul golgheterilor din campionatul României. Chiar dacă nu a reuşit să marcheze în meciul cu FC Argeş, Man are 14 reuşite în această stagiune.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 2-2. Florin Ştefan a restabilit egalitatea! Gafă uriaşă comisă de Ştefan Târnovanu 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și