Închide meniul

Dennis Man, sfătuit să îşi amâne transferul de un fost golgheter al Stelei. "Cu un campionat i-ar creşte cota şi ar rămâne în sufletul suporterilor"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 ianuarie 2021, 6:44

Dennis Man, sfătuit să îşi amâne transferul de un fost golgheter al Stelei. "Cu un campionat i-ar creşte cota şi ar rămâne în sufletul suporterilor"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dennis Man, sfătuit să nu plece acum de la FCSB

Parma insistă pentru transferul lui Dennis Man. Gigi Becali a dezvăluit că a negociat cu italienii, care i-au oferit 15 milioane de euro, cu tot cu bonusuri, dar le-a cerut şi o scrisoare de garanţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man, sfătuit să amâne transferul de la FCSB

Fosta vedetă a Stelei, Jean Vlădoiu, crede că golgheterul campionatului ar trebui să rămână până la finalul sezonului la FCSB.

"Avem jucători valoroşi, domnul Becali a investit foarte mult în aceşti jucători şi merită să meargă să joace în altă parte. Deşi eu mi-aş dori să câştige un campionat, pentru că ar creşte şi mai mult cota lor, după care să plece afară. 

Iar un campionat e frumos şi pentru jucători. Ar rămâne şi în sufletul suporterilor, pentru că ai luat campionatul după atâţia ani. Dacă domnul Becali consideră că trebuie să plece acum (n.r. Dennis Man), cred că merită acest copil, dar nu doar el. Mai sunt doi-trei jucători de mare valoare la FCSB", a spus Jean Vlădoiu.

Jean Vlădoiu: "Aş lua jumătate de echipă de la FCSB, dacă aş putea"

Şeful lui FC Argeş nu a avut emoţii aseară, când meciul de la Piteşti contra lui FCSB, încheiat cu scorul de 0-0, a fost la un pas să fie amânat din cauza ninsorii.

Reclamă

"Credeam că se va juca, pentru că sunt meciuri din trei în trei zile, aşa că trebuia să jucăm. A doua zi putea fi mai rău. Oamenii au făcut un efort deosebit pentru a se juca partida.

Am discutat atât eu, cât şi antrenorii cu fiecare jucător în parte. Le-am spus ce vrem de la ei. Avem această omogenitate pe care am câştigat-o cu greu, cred că mai vin doar doi-trei jucători.

De la FCSB aş lua jumătate de echipă dacă aş putea, de la jumătate în sus (n.r. râde). L-am luat pe Dumitru, ne-am înţeles cu cei de la FCSB, le mulţumim pentru acest copil. Le urăm multe baftă.

Reclamă 4 / 0/3

Cu siguranţă că da (n.r. dacă FCSB are şanse la titlu). Au nişte jucători fabuloşi de la mijloc în faţă. Sunt letali, dacă prind un teren bun şi te prind nepregătit. Mi-a fost frică. Atunci când au mingea…! Din fericire, ne-au ajutat vremea şi terenul", a mai spus Jean Vlădoiu.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și