Închide meniul

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, aproape de un transfer uriaş la granzii din Serie A! Anunţul făcut de Victor Becali: "Sunt oameni care întreabă!"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 aprilie 2021, 14:12

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, aproape de un transfer uriaş la granzii din Serie A! Anunţul făcut de Victor Becali: "Sunt oameni care întreabă!"

profimediaimages.ro

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, la mare căutare în Serie A

Parma se luptă pentru salvarea de la retrogradare în Serie A, iar Victor Becali lasă de înţeles că Man şi Mihăilă se vor transfera la vară dacă "cruciaţii" nu îşi îndeplinesc obiectivul principal. Napoli, AS Roma, AC Milan sau Lazio se numără printre granzii din Serie A care au pus ochii pe cei doi fotbalişti români.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Echipa nu prea e într-o situație foarte bună. Dar lui Man îi merge bine. S-a acomodat destul de repede, e titular. Echipa nu-și merită locul în zona retrogradării. Trebuia să aibă cel puțin 6 puncte în plus. Totuși, e Serie A, chiar dacă unii spun că se bate la retrogradare. Asta e situația acum, nu știu ce va fi.

Victor Becali: "Oameni din angrenajul echipelor întreabă în stânga și în dreapta"

Sunt oameni care întreabă care e situația lui acolo, dar nu înseamnă că există o ofertă acum. Nimeni nu face acum ofertă. Tatonările încep și se întreabă de situația lui. O echipă care i-ar dori pe Man sau Mihăilă trebuie ca prima dată să ia legătură cu Parma. Oameni din angrenajul echipelor întreabă în stânga și în dreapta. E devreme deocamdată. Evoluțiile lor pot să mă ducă la gândul că sunt echipe…. Poate clubul zice «Nu! Rămân aici». Sau poate clubul ajunge la o înțelegere, o combinație cu alt club", a declarat Victor Becali pentru gsp.ro.

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, "rezervele de aur" de la Parma! Ce scriu italienii despre interesul granzilor din Serie A pentru cei doi internaţionali români

Dennis Man (22 ani) şi Valentin Mihăilă (21 ani) au costat-o pe Parma peste 20 de milioane de euro, iar "cruciaţii" pot obţine în schimbul lor o adevărată avere

Reclamă

ParmaLive notează că transferurile au fost gestionate ca la carte de Kyle Krause, care a investit în jucători tineri, care pot valora mult mai mult în următorii ani. Exemplele italienilor sunt Dennis Man şi Valentin Mihăilă, care sunt văzuţi drept adevărate "rezerve de aur".

Parma vrea să profite de forma excelentă a celor doi, iar dacă va fi nevoită să vândă în următoarea perioadă de mercato, internaţionalii români le pot aduce "cruciaţilor" zeci de milioane de euro, mai scrie sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și