Închide meniul

Dennis Man, şocat de trecerea de la FCSB la Parma. "Sper să fie mulţumiţi de mine". Ce a spus despre preliminariile CM 2022

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 martie 2021, 9:36

Dennis Man, şocat de trecerea de la FCSB la Parma. "Sper să fie mulţumiţi de mine". Ce a spus despre preliminariile CM 2022

profimediaimages

Dennis Man speră să-i impresioneze pe şefii lui Parma şi spune că meciurile de la echipa naţională sunt cea mai mare mândrie

Dennis Man a părăsit-o pe FCSB la finalul lunii ianuarie. Parma l-a transferat cu 13 milioane de euro. Atacantul în vârstă de 22 de ani a rămas surprins de diferenţele dintre fotbalul din România şi cel din Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man: "În primul rând m-a impresionat aspectul tactic"

"În primul rând m-a impresionat aspectul tactic. S-au schimbat multe lucruri cu plecarea la Parma. Altă ţară, alte principii, un stil de viaţă schimbat. Sunt diferenţe destul de mari faţă de România", a spus Man, pentru FRF TV. 

Dennis Man spune că la Parma trebuie să se apere mult mai mult şi speră că şefii echipei vor fi mulţumiţi de el. Până acum, a jucat în 9 meciuri şi dat o pasă de gol.

"Stilurile sunt diferite. O echipă atacă foarte mult (n.r. FCSB), iar în Italia suntem nevoiţi să ne şi apărăm pentru că întâlnim echipe foarte puternice. Sper ca pe viitor să joc cât mai bine, iar cei de acolo să fie mulţumiţi de mine", a mai spus Man.

Dennis Man: "Abia aştept să îmbrac tricoul echipei naţionale" 

Dennis Man speră să îl impresioneze şi pe Mirel Rădoi. Fotbalistul Parmei are 6 selecţii şi 1 gol la echipa naţională de seniori înainte de startul preliminariilor CM 2022. El speră ca acesta să fie startul noii generaţii pentru România.

Reclamă

"Mi-aş dori foarte mult chestia asta. Nu ştiu dacă este presiunea cea mai mare (n.r. să joace la echipa naţională), dar pot spune că este mândria cea mai mare, este cel mai important lucru. Abia aştept să îmbrac tricoul echipei naţionale", a declarat Man. 

Fotbalistul Parmei nu a uitat eşecul din semifinalele Campionatului European de tineret din 2019, când România a fost învinsă de Germania. O parte dintre adversari sunt acum în lotul Germaniei, care va înfrunta România pe 28 martie.

"Pot spune că este o revanşă. Important este ca noi, ca echipă, să ştim ce avem de făcut. Cu siguranţă, vom pregăti foarte bine jocul şi vom da sută la sută", a spus Man. 

Reclamă 4 / 0/3

Dennis Man: "Sunt un băiat recunoscător"

Din cantonamentul naţionalei, Dennis Man i-a mulţumit bunicului său pentru că a crezut cel mai mult în viitorul său ca fotbalist. 

"Cred că în primul rând, bunicul meu, care nu mai este. Dar şi toţi antrenorii pe care i-am avut. M-au ajutat foarte mult, vreau să le mulţumesc. Sunt un băiat recunoscător", a mai spus Man.

Programul României la debutul în preliminariile CM 2022

25 martie: România – Macedonia de Nord, ora 21:45 (Arena Națională)
28 martie: România – Germania, ora 21:45 (Arena Națională)
31 martie: Armenia – România, ora 19:00

Lotul României pentru meciurile din preliminariile CM 2022

PORTARI: Florin Niță (Sparta Praga/Cehia, 2/0), Florin Iacob (UTA, 0/0), David Lazar (Astra, 1/0);

FUNDAȘI: Vasile Mogoș (Chievo Verona/Italia, 3/0), Ionuț Nedelcearu (AEK Atena/Grecia, 13/2), Alin Toșca (Gaziantep F.K./Turcia, 23/0), Vlad Chiricheș (Sassuolo/Italia, 59/0), Andrei Burcă (CFR Cluj 4/0), Mario Camora (CFR Cluj 2/0), Ovidiu Popescu (FCSB, 0/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova 17/0);

MIJLOCAȘI: Răzvan Marin (Cagliari/Italia, 25/2), Alexandru Crețu (NK Maribor/Slovenia, 4/0), Nicolae Stanciu (Slavia Praga/Cehia, 42/10), Ianis Hagi (Glasgow Rangers/Scoția, 14/0), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K./Turcia, 44/6), Erik Bicfalvi (FC Ural/Rusia, 6/1), Valentin Mihăilă (Parma/Italia, 0/0), Dennis Man (Parma/Italia, 6/1), Florin Tănase (FCSB, 5/0), Florinel Coman (FCSB, 4/0), Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova, 10/0);

ATACANȚI: Claudiu Keșeru (Ludogoreț/Bulgaria, 40/13), George Pușcaș (Reading/Anglia, 20/8)

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și