Închide meniul

"Deocamdată nu îmi mai doresc copii". Mesajul transmis de Cristi Borcea în ziua în care Valentina Pelinel a împlinit 40 de ani. Cum s-ar putea răzgândi

Antena Sport Publicat: 9 decembrie 2020, 12:51

Reclamă
"Deocamdată nu îmi mai doresc copii". Mesajul transmis de Cristi Borcea în ziua în care Valentina Pelinel a împlinit 40 de ani. Cum s-ar putea răzgândi

Instagram Valentina Pelinel

Cristi Borcea a sărbătorit alături de soţia lui

Cei doi au rămas acasă, alături de copiii. S-au şi pozat, în jurul bradului, alături de Milan (4 ani) şi de genemele Indira şi Rania (1 an şi 8 luni).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentina Pelinel a sărbătorit alături de Cristi Borcea

Cristi Borcea i-a comandat un tort soţiei, dar nu a vrut să spună şi ce cadouri i-a oferit. I-a transmis un mesaj.

"Deocamdată nu îmi mai doresc copii, dar dacă Valentina își mai dorește, eu nu am nicio problemă", a declarat Cristi Borcea pentru Viva.

Cristi Borcea (50 de ani) are 9 copii, cu vârste între un an și opt luni și 23 de ani. Au fost făcuți cu 4 femei diferite. Patrick (23 de ani) și gemenii Antonia Melissa și Angelo (17 ani), cu Mihaela, George (9 ani) și Gloria (7 ani), cu Alina Vidican şi Carolyn (14 ani), cu avocata Simona Voiculescu. Acestora li se adaugă cei pe care îi are cu Valentina Pelinel. 

Reclamă
Reclamă

Cristi Borcea, sursă de inspiraţie pentru artişti

Ștefan Dobre l-a pictat pe Cristi Borcea, iar acum și-a scos opera la vânzare. Prețul tabloului care îl înfățișează pe Cristi Borcea este de 8.000 de euro, negociabil.

Portret Cristi Borcea, realizat în ulei pe carton pânzat şi aşezat pe sasiu lemn, dimensiuni 80 x 120 cm, înrămat cu ramă lemn masiv de 12 cm lăţime (preţul ramei aprox. 2.500 lei/490 €). Lucrarea este semnată: Ştefan Dobre, 2008.

Tabloul este de vânzare, preţul este negociabil şi putem avea o discuţie cu seriozitate, cu cel ce este hotărât să cumpere lucrarea.

Reclamă

Nota: Nu asigur transportul! Ridicarea se va face personal de la o anumită adresă. Mulțumesc pentru vizionare” e anunțul proprietarului.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:52

Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Ovidiu Ionescu şi-au aflat adversarii de la China Smash 2024 şi vor juca live în AntenaPLAY

13:31

Cine îl va înlocui pe Kylian Mbappe, în derby-ul cu Atletico! Planul lui Ancelotti la Real Madrid, după accidentarea francezului

13:22

Cum va arăta Formula 1 peste 50 de ani? Opinia lui Adrian Georgescu

13:18

Gigi Becali i-a dat un sfat lui Vlad Chiricheş, după FCSB – RFS 4-1! Mesaj clar al patronului campioanei: „N-ai cu cine!”

12:05

Gigi Becali a dezvăluit schimbarea pe care a comandat-o la pauza meciului cu RFS! Dialogul pe care l-a avut cu Mihai Stoica

12:01

„Aşa era şi când antrenam eu acolo!” Nicolae Dică, verdict după ce FCSB a debutat perfect în Europa League

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și