Închide meniul

Deşi a câştigat mii de euro la noi în ţară, a folosit cuvinte dure despre România: "O ţară incredibil de săracă. Am întâlnit o mulţime de oameni nefericiţi"

Antena Sport Publicat: 23 mai 2020, 9:17

Reclamă
Deşi a câştigat mii de euro la noi în ţară, a folosit cuvinte dure despre România: "O ţară incredibil de săracă. Am întâlnit o mulţime de oameni nefericiţi"

Facebook

Martin Fraisl (stânga) a jucat la FC Botoşani

Austriacul nu a vorbit tocmai frumos despre România, într-un interviu acordat presei din Austria. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În România am trăit un an în carantină! Am stat numai în hotel și jucăm fotbal. Orașul era cu adevărat urât. Pe de altă parte, am devenit conștient cât de bine o ducem noi în Austria și Germania. Am ajuns într-o țară incredibil de săraca, în care un profesor trăiește cu 250 de euro pe lună", a spus Martin Fraisl pentru publicația Laola1.

Martin Fraisl spune că preţurile în România sunt mari

Portarul austriac a rămas şocat şi de preţurile mari din România. 

"Prețurile din magazine nu sunt cu mult mai mici (n.r. – decât în Austria). Am întâlnit o mulțime de oameni nefericiți și iți dai seama că starea de spirit per total nu e bună. Asta m-a ajutat să fiu recunoscător în fiecare zi pentru ce avem”, a mai spus Martin Fraisl.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor Vezi toate știrile
Citește și