Închide meniul

Dezastru pentru Marius Şumudică după ce a ajuns "Sultanul Turciei". Gaziantep, decimată pentru următorul meci

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 ianuarie 2021, 14:34

Dezastru pentru Marius Şumudică după ce a ajuns "Sultanul Turciei". Gaziantep, decimată pentru următorul meci

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Marius Șumudică are un lot decimat

Marius Șumudică este suspendat pentru meciul cu Sivasspor din runda cu numărul 18 din Super Lig, după ce a încasat patru cartonașe galbene. Acesta ar putea să-i piardă și pe conaționalii Maxim și Toșca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundașul român este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene, în timp ce golgheterul lui Gaziantep a acuzat probleme la genunchiul drept. Maxim a reușit să puncteze și în victoria de ieri cu Ankaragucu și ar putea fi o pierdere grea pentru Marius Șumudică.

"Din păcate, suntem cam decimați pentru etapa viitoare, când n-avem 3-4 jucători de bază, dar o să intre Mirallas, îmi vor mai intra din jucători și sper ca și acolo să facem o figură frumoasă", a spus antrenorul român pentru digisport.

Dezastru pentru Marius Șumudică înaintea următorului meci

Pe lista jucătorilor accidentați de la Gaziantep se mai numară Dicko, Kana, Biyik și Andre Sousa. Echipa românului este lider în campionatul Turciei, însă așteaptă rezultatele lui Besiktas și Fenerbahce. 

Gaziantep a înregistrat cinci victorii in ultimele șase etape de campionat. Sivasspor, următorul adversar pentru formația lui Șumudică, ocupă locul 13 în clasament și este fără victorie de trei etape. 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și