Închide meniul

Dezvăluiri din culise. Jocurile de noroc, marea pasiune a conducătorilor echipelor din Liga 1. "El era cel mai bun. Era diabolic!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 ianuarie 2021, 8:21

Reclamă
Dezvăluiri din culise. Jocurile de noroc, marea pasiune a conducătorilor echipelor din Liga 1. "El era cel mai bun. Era diabolic!"

Hepta Syndicate / Razvan Valcaneantu via Hepta

Gigi Becali, alături de Giovanni Becali

Dragomir a anunţat că fostul preşedinte al Ceahlăului, Gheorghe Ştefan, reuşea să îl învingă chiar şi pe Victor Piţurcă. Împătimiţi erau şi Gigi Becali şi Giovanni Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir, convins că a plecat de la LPF din cauza lui Gigi Becali

Gigi este unul dintre cei care m-au dat afară de la LPF, din pușcărie a făcut asta. Dar trebuie să recunoaștem lucrurile bune. Cu Gigi mă înjuram și dimineața ne împăcam. Seara jucam jocuri de noroc cu Giovanni și dimineața umbla ca să mă dea afară. Eu nu am încercat să fac rău nimănui și de asta am rezistat atâta timp. Nu am făcut rău nimănui și puteam să o fac. Giovanni este un tip care a văzut lumea, a trecut prin greutăți și știe să respecte omul valoros.

Te cerți cu Dinu, te înjuri cu el, dar nu ai cum să nu îl respecți pentru ce face. La fel și cu Mircea Lucescu. Și ce se întâmplă dacă te înjură Dinu sau îl înjur eu? Poți să ții ură? Eu mă înjuram cu Gigi și Giovanni și după râdeam ca proștii. Cel mai bun jucător de poker era Pinalti. Era diabolic, avea niște mâini fine și te făcea… Era bun și Pițurcă, dar nu de talia lui Pinalti. 

Eu nu am mai jucat poker de vreo 12 ani. Nu am mai pus mâna pe o carte. Mă joc table și șah, iar acum nu mai am tragerea de inimă. Acum poker se joacă cu două cărți și nu mă atrage. Eu sunt coleric și aș pierde. Nu mi-a plăcut în decursul vieții să pierd. Eu nu am fost un jucător care să îmi pierd capul. Nici nu am câștigat mult, dar nici nu am pierdut mult”, a spus Dumitru Dragomir la Prosport.

Fostul conducător al fotbalului românesc este într-o relaţie bună cu patronul lui FCSB. Familia lui a fost ajutată să scape de Covid-19.

Reclamă

"I-am spus să îmi dea nişte medicamente şi mi l-a trimis pe Luţu, noaptea, la ora 2, cu medicamentele. Eu şi nevasta mea nu am avut nimic, dar copiii toţi au fost… Da, de la COVID-19. Şi Becali ne-a dat. Bine, Becali a dat la peste 500 de oameni gratis medicamente şi i-a făcut bine. Numai eu ştiu vreo 10-12, pe care Becali i-a făcut bine gratis cu medicamentele lui ruseşti", a anunţat, zilele trecute, Dumitru Dragomir.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:40 VIDEODoncaster – Crewe 0-2 (3-6 d.l.d), în AntenaPLAY. Dramatism în play-off-ul de promovare în League One. Crewe va juca pe Wembley 10
mai
23:43
Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei
10
mai
23:32
VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final
10
mai
23:27
VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat
10
mai
23:04
„De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu
10
mai
22:25
Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off!
10
mai
22:24
FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu”
10
mai
22:00
Yokohama – Al Ain, 13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei
10
mai
21:55
Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG
10
mai
21:44
Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai
Vezi toate știrile
Citește și