Închide meniul

Dezvăluiri din culise. Jocurile de noroc, marea pasiune a conducătorilor echipelor din Liga 1. "El era cel mai bun. Era diabolic!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 ianuarie 2021, 8:21

Dezvăluiri din culise. Jocurile de noroc, marea pasiune a conducătorilor echipelor din Liga 1. "El era cel mai bun. Era diabolic!"

Hepta Syndicate / Razvan Valcaneantu via Hepta

Gigi Becali, alături de Giovanni Becali

  • Ce făceau Gigi Becali şi Giovanni Becali
  • Anunţul făcut de un fost conducător al fotbalului românesc

Dragomir a anunţat că fostul preşedinte al Ceahlăului, Gheorghe Ştefan, reuşea să îl învingă chiar şi pe Victor Piţurcă. Împătimiţi erau şi Gigi Becali şi Giovanni Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir, convins că a plecat de la LPF din cauza lui Gigi Becali

Gigi este unul dintre cei care m-au dat afară de la LPF, din pușcărie a făcut asta. Dar trebuie să recunoaștem lucrurile bune. Cu Gigi mă înjuram și dimineața ne împăcam. Seara jucam jocuri de noroc cu Giovanni și dimineața umbla ca să mă dea afară. Eu nu am încercat să fac rău nimănui și de asta am rezistat atâta timp. Nu am făcut rău nimănui și puteam să o fac. Giovanni este un tip care a văzut lumea, a trecut prin greutăți și știe să respecte omul valoros.

Te cerți cu Dinu, te înjuri cu el, dar nu ai cum să nu îl respecți pentru ce face. La fel și cu Mircea Lucescu. Și ce se întâmplă dacă te înjură Dinu sau îl înjur eu? Poți să ții ură? Eu mă înjuram cu Gigi și Giovanni și după râdeam ca proștii. Cel mai bun jucător de poker era Pinalti. Era diabolic, avea niște mâini fine și te făcea… Era bun și Pițurcă, dar nu de talia lui Pinalti. 

Reclamă

Eu nu am mai jucat poker de vreo 12 ani. Nu am mai pus mâna pe o carte. Mă joc table și șah, iar acum nu mai am tragerea de inimă. Acum poker se joacă cu două cărți și nu mă atrage. Eu sunt coleric și aș pierde. Nu mi-a plăcut în decursul vieții să pierd. Eu nu am fost un jucător care să îmi pierd capul. Nici nu am câștigat mult, dar nici nu am pierdut mult”, a spus Dumitru Dragomir la Prosport.

Fostul conducător al fotbalului românesc este într-o relaţie bună cu patronul lui FCSB. Familia lui a fost ajutată să scape de Covid-19.

Reclamă

"I-am spus să îmi dea nişte medicamente şi mi l-a trimis pe Luţu, noaptea, la ora 2, cu medicamentele. Eu şi nevasta mea nu am avut nimic, dar copiii toţi au fost… Da, de la COVID-19. Şi Becali ne-a dat. Bine, Becali a dat la peste 500 de oameni gratis medicamente şi i-a făcut bine. Numai eu ştiu vreo 10-12, pe care Becali i-a făcut bine gratis cu medicamentele lui ruseşti", a anunţat, zilele trecute, Dumitru Dragomir.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dumitru Dragomir ştie cine nu trebuie să lipsească din echipa României la EURO 2024: "Nu ai cum să îl ţii rezervă. Are foame"
AntenaPLAY • 27 mart., 15:53
Dumitru Dragomir ştie cine nu trebuie să lipsească din echipa României la EURO 2024: „Nu ai cum să îl ţii rezervă. Are foame”
La 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România a avut o apariţie de senzaţie!
Diverse • 27 mart., 14:24
FOTO
La 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România a avut o apariţie de senzaţie! Decolteul adânc cu care s-a afişat
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”