Închide meniul

Dezvăluiri ireale din perioada în care George Copos era patron la Rapid. "Eşti om de afaceri dacă reuşeşti să faci doi dolari dintr-unul!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 februarie 2021, 18:57

Dezvăluiri ireale din perioada în care George Copos era patron la Rapid. "Eşti om de afaceri dacă reuşeşti să faci doi dolari dintr-unul!"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

George Copos a stat în tribună cu Gigi Becali

Fost jucător în Giuleşti, Zeno Bundea a oferit detalii despre primele pe care le-a încasat de la Copos. Cei mai mulţi bani i-a luat în urmă cu 22 de ani, când Mircea Lucescu a făcut-o pe Rapid campioană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zeno Bundea: "George Copos nu rotunjea niciodată în sus. A încercat să-i păcălească pe nemţi"

"Când am luat titlul, am încasat un bonus de vreo 10.000 de dolari, ceea ce e amuzant la sumele de azi, dar atunci, în 1999, erau bani frumoși. Cu 25.000 de dolari îți luai un apartament în zona Unirii, în buricul Capitalei", a dezvăluit Zeno Bundea la GSP.

Fostul mijlocaş şi-a amintit şi despre momentele în care Copos i-a înfuriat pe jucători. Cunoscut pentru zgârcenia de care dădea dovadă, patronul de atunci al grupării din Grant surprindea atunci când împărţea primele.

"Dacă, din prima de joc, rezulta că fiecare fotbalist trebuia să încaseze 9.888 de dolari, nu rotunjea niciodată în sus! Chiar mai rașcheta până la 9.850! Ne spunea des ăstora tineri că «om de afaceri ești dacă reușești să faci doi dolari dintr-unul». Când am plecat în 1999 la Kickers Offenbach, a încercat să-i păcălească pe nemți la transfer. 

Îmi expirase contractul cu Rapid, dar Copos le-a trimis o adresă prin care le solicita un milion de dolari, deși intrase recent în vigoare legea Bosman și puteai pleca gratis la final de angajament. Conducerea m-a luat la întrebări, au crezut inițial că eu i-am mințit, dar s-au lămurit de tentativa lui Copos după ce s-au informat din nou la federația germană vizavi de statutul meu", a declarat fostul jucător al Rapidului.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și