Închide meniul

Dezvăluiri şocante! Diego Maradona a căzut şi s-a lovit la cap înainte să moară! De ce nu a fost transportat la spital

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 30 noiembrie 2020, 13:36

Dezvăluiri şocante! Diego Maradona a căzut şi s-a lovit la cap înainte să moară! De ce nu a fost transportat la spital

profimediaimages

Medicul Leopoldo Luque, acuzat de omor din culpă după decesul lui Diego Maradona

"Maradona a căzut cu o săptămână înaintea decesului şi s-a lovit puternic la cap. Păcat că nu s-au gândit să-i facă o rezonanţă magnetică sau un tomograf. Nimic, nimic", a declarat Rodolfo Baqué.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Diego Maradona ar fi avut şi probleme cardiace înainte să înceteze din viaţă

Mai mult, Baque susţine că după operaţia pe creier suferită la începutul lunii, Maradona s-a confruntat şi cu anumite probleme cardiace. Nici în acest caz, personalul medical nu ar fi luat măsuri. "S-au gândit să trateze doar dependenţa de alcool", a mai spus avocatul, potrivit Gazzetta dello Sport.

Maradona a fost găsit fără viaţă în cameră în după-amiaza zilei de 25 noiembrie. În urma autopsiei s-a stabilit că a suferit un stop cardiorespirator.

Medicul Leopoldo Luque, acuzat de omor din culpă

Medicul Leopoldo Luque, cel care l-a operat pe Maradona la cap pentru a-i înlătura un hematom şi care avea grijă de el într-un cartier privat din Buenos Aires, a fost acuzat pentru omor din culpă, mai scriu jurnaliştii italieni. Decizia a fost luată de autorităţi după declaraţiile depuse de fiicele lui Maradona. 

Procurorii au confiscat telefonul mobil şi computerul lui Leopoldo Luque într-o percheziţie la care au luat parte mai mult de 60 de agenţi şi care a durat peste 2 ore. Ei suspectează că Maradona ar fi putut fi salvat dacă ar fi primit asistenţă medicală adecvată. 

Reclamă

Medicul lui Maradona s-a apărat cu ochii în lacrimi

"Am făcut tot ce se putea pentru un prieten şi încă mai mult. Pentru mine era ca un tată", a spus Luque. El ar fi avut un coflict cu Maradona, care l-ar fi lovit cu pumnul în faţă, pe 19 noiembrie, când El Pibe D'oro i-a cerut să plece. 

Luque nu era prezent în casa unde se recupera Maradona în momentul decesului, dar el a fost cel care a solicitat telefonic sosirea unei ambulanţe. Nu a precizat niciun moment că este vorba despre Maradona. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Medicul lui Maradona, acuzat de omor din culpă
  • Acesta s-a apărat cu ochii în lacrimi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și