Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Dezvăluiri teribile ale lui Marius Alexe! Accidentările i-au distrus cariera: „Nu-mi place să fiu victimă”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 20 decembrie 2021, 10:58

Dezvăluiri teribile ale lui Marius Alexe! Accidentările i-au distrus cariera: „Nu-mi place să fiu victimă

Dezvăluirile lui Marius Alexe

Captură AS.RO LIVE

  • Dezvăluiri teribile ale lui Marius Alexe
  • Accidentările i-au distrus cariera

Dezvăluiri teribile ale lui Marius Alexe la AS.RO LIVE, cu Cătălin Oprişan. Fostul atacant al celor de la Dinamo s-a lăsat de fotbal foarte devreme din cauza accidentărilor repetate. A debutat în 2008 în Liga 1 şi a ajuns foarte repede în Serie A. După evoluţii foarte bune la Astra şi la Dinamo a prins transferul cariereo la Sassuolo, în Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dezvăluiri teribile ale lui Marius Alexe

A prins însă doar 6 meciuri în Italia. Au început problemele cu accidentările, dar spera să-şi relanseze cariera la Karabuk. Nu a fost să fie. A suferit 8 operaţii la picior, dar nu a mai putut reveni la forma de la început. „În ultimii 4 ani am stat doar să mă recuperez. Am cunoscut mulţi doctori, dar am luat cea mai bună decizie. Am vrut să cer o ultimă părere la Barcelona. Am stat câteva ore. Mă apucasem deja de academie, dar am vrut un ultim verdict. Mi s-a spus că e destul de greu, că mă înham la încă un risc. Era nevoie de un implant de menisc, nu am vrut să mai risc.

Am zis că e mai bine aşa. Am trecut de 8 ore prin operaţii, cel puţin de 8 ori. Acum, că toată lumea ştie că nu mai joc nu mă mai întreabă lumea ce să fac. Nu-mi place să fiu victimă. Am avut o carieră scurtă şi asta este. O întrebam şi pe mama şi îi spuneam uite ce fizic mi-ai dat că m-am operat de atâtea ori. Am avut probleme la genunchi şi înainte să plec în Italia. Am fost cam nepregătit pentru transferul în Italia”, a spus Marius Alexe la AS.RO LIVE, cu Cătălin Oprişan.

Reclamă

Probleme fizice la Sassuolo

Deşi era printre primii la testele fizice din România, în Italia nu a reuşit să se impună. „Eu chiar am muncit, eram unul dintre alergători, dar era diferenţa destul de mare. Creşterea mea era destul de rapidă. Dacă treceam de primul an în Italia, alta era cariera mea. Nu mi-a plăcut niciodată costumul şi cravata, deci nu conducător de club. Eu vreau antrenor. Ai un impact asupra echipei atunci când eşti antrenor. Eu am câştigat bani buni, dar i-am investit în operaţii. Este vorba despre 100.000 de euro. De aceea, sunt împăcat cu retragerea. Am făcut tot ceea ce am putut. Încerc să intru pe alt drum şi să fac altceva”, a mai spus Alexe care a vorbit şi despre începuturile carierei.

„Am fost talentat, m-a iubit mingea. La 10 ani, împins de prietenii din spatele blocului am plecat la fotbal. La Dinamo am fost de prima dată. M-am dus singur cu metroul de copil la antrenament. Ei munceau de dimineaţă până seara, nu aveau timp să vină cu mine acolo. Eu eram înalt şi slab la 10 ani. Toţi râdeau de mine. Îmi spuneau că să mă duc la vestiar la o grupă mai mare”, a încheiat Alexe.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”