Închide meniul

Dezvăluiri uluitoare. Un fost selecţioner aruncă bomba şi spune că au fost presiuni să nu îl mai cheme pe Ianis la naţională: "Îmi tot trimiteau mesaje"

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 mai 2020, 6:33

Dezvăluiri uluitoare. Un fost selecţioner aruncă bomba şi spune că au fost presiuni să nu îl mai cheme pe Ianis la naţională: "Îmi tot trimiteau mesaje"

Zuma Press / AFP7 via Hepta

Presiuni pentru ca Ianis să nu mai fie chemat la naţională

Perioada la care face referire Daniel Isăilă este cea în care Ianis Hagi nu juca la Fiorentina. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

E un jucător extrem de talentat, fantastic. Îmi aduc aminte că eram extrem de criticat că îl selecţionam când nu juca la Fiorentina. Diferiţi preşedinţi de cluburi îmi tot trimiteau mesaje… Am avut o presiune fantastică. Şi uite că nu m-am înşelat. E un jucător care în orice moment îţi poate decide singur un joc. Jucătorii ca el sunt rari şi trebuie susţinuţi, trebuie încurajaţi. Eu cred foarte mult în el, trebuie să îşi găsească un mediu propice… cred că l-a găsit acum. Se simte foarte bine acolo, a demonstrat la Glasgow Rangers”, a declarat Daniel Isăilă pentru Telekomsport

Ioan Becali a dat verdictul în cazul lui Ianis Hagi: "Dacă nu eram închis, lucrurile se schimbau"

Ioan Becali crede că dacă nu era condamnat în "Dosarul Transferurilor", Ianis Hagi avea parte de un alt tratament la Fiorentina.

Dacă nu aș fi fost închis, probabil, Ianis Hagi ar fi fost reprezentat de mine, pentru că el a rămas cu Chiodi… Dacă îl duceam eu la Fiorentina, acolo lucrurile se schimbau, altfel ar fi arătat cariera lui. Cu Pantaleo Corvino mă cunosc de 26 de ani și nu ar fi putut avea acele declarații despre Ianis", a spus Ioan Becali la Prosport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și