Închide meniul

Diego Maradona, plâns de o lume întreagă! Autorităţile aşteaptă un număr uriaş de oameni la priveghiul legendarului fotbalist

Gal Dorin Publicat: 26 noiembrie 2020, 14:41

Diego Maradona, plâns de o lume întreagă! Autorităţile aşteaptă un număr uriaş de oameni la priveghiul legendarului fotbalist

profimediaimages

Argentinienii au ieșit în stradă pentru a-și lua rămas bun de la Diego Maradona

  • Diego Maradona a decedat la 60 de ani
  • Trei zile de doliu național în Argentina

Argentina a declarat trei zile de doliu național după moartea lui Maradona. Sicriul acestuia, acoperit de steagul țării și de un tricoul cu legendarul său număr 10, a fost vizitat deja de o mulțime de oameni. Coada pentru a ajunge la acesta este uriaşă. Conform spaniolilor de la AS, pe o distanţă de aproximativ 5 kilometri sunt între 3.000 şi 4.000 de persoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au existat și scene tensionate atunci când forțele de ordine au deschis porțile de la Casa Rosada. Numărul uriaș de oameni a făcut ca unii fani să se împingă și chiar să intre în altercații cu forțele de securitate. 

Reclamă

Familia și foștii colegi ai celui care este considerat unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie au luat parte la o ceremonie privată, înainte de deschiderea accesului pentru publicul larg. 

Se pare că Diego Maradona va fi îngropat într-un cimitir de la marginea orașului Buenos Aires, acolo sunt se odihnesc și părinții săi, raportează englezii de la BBC.

Reclamă

Fanii lui River Plate şi ai Bocăi Juniors, înfrăţiţi! Plâng în hohote şi se iau în braţe după moartea lui Diego Maradona

Imaginile de la priveghiul lui Maradona fac înconjurul lumii. Clipe istorice au fost surprinse în Buenos Aires, acolo unde Boca Juniors şi River Plate au uitat pentru moment de o rivalitate dură.

Reclamă 4 / 0/3

Un fan îmbrăcat cu tricoul lui River se îmbrăţişează cu un suporter al Bocăi şi ambii plâng ca nişte copii, chiar dacă au vârste înaintate. Lacrimile nu contenesc să curgă pe obrajii celor doi.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi susţine că a fost un jucător mai bun decât Maradona
Fotbal • 14 dec., 18:43
Gică Hagi s-a comparat cu Diego Maradona: „Mi se spunea Maradona din Carpaţi, dar am fost mai bun ca el”
Isra Cano a marcat golul finalului de an, în stilul lui Maradona
Fotbal extern • 7 dec., 11:47
A marcat golul finalului de an, în stilul lui Maradona! Putea produce marea surpriză din Cupa Spaniei
Moştenitorii lui Maradona au câştigat, în instantă, dreptul de a folosi numele fostului fotbalist
Extra • 8 nov., 9:23
Moştenitorii lui Maradona au câştigat, în instantă, dreptul de a folosi numele fostului fotbalist
Întrebat pe cine alege dintre Diego Maradona şi Lionel Messi, Papa Francisc a dat un răspuns la care nu se aştepta nimeni!
Fotbal • 3 nov., 15:03
Întrebat pe cine alege dintre Diego Maradona şi Lionel Messi, Papa Francisc a dat un răspuns la care nu se aştepta nimeni!
Lionel Messi nu l-a uitat pe Diego Maradona
Fotbal extern • 31 oct., 0:15
Lionel Messi nu l-a uitat pe Diego Maradona, după ce a câştigat Balonul de Aur! „El Pibe d’Oro” ar fi împlinit 63 de ani