Închide meniul

Diego Maradona, plâns de o lume întreagă! Autorităţile aşteaptă un număr uriaş de oameni la priveghiul legendarului fotbalist

Gal Dorin Publicat: 26 noiembrie 2020, 14:41

Reclamă
Diego Maradona, plâns de o lume întreagă! Autorităţile aşteaptă un număr uriaş de oameni la priveghiul legendarului fotbalist

profimediaimages

Argentinienii au ieșit în stradă pentru a-și lua rămas bun de la Diego Maradona

Argentina a declarat trei zile de doliu național după moartea lui Maradona. Sicriul acestuia, acoperit de steagul țării și de un tricoul cu legendarul său număr 10, a fost vizitat deja de o mulțime de oameni. Coada pentru a ajunge la acesta este uriaşă. Conform spaniolilor de la AS, pe o distanţă de aproximativ 5 kilometri sunt între 3.000 şi 4.000 de persoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au existat și scene tensionate atunci când forțele de ordine au deschis porțile de la Casa Rosada. Numărul uriaș de oameni a făcut ca unii fani să se împingă și chiar să intre în altercații cu forțele de securitate. 

Familia și foștii colegi ai celui care este considerat unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie au luat parte la o ceremonie privată, înainte de deschiderea accesului pentru publicul larg. 

Se pare că Diego Maradona va fi îngropat într-un cimitir de la marginea orașului Buenos Aires, acolo sunt se odihnesc și părinții săi, raportează englezii de la BBC.

Reclamă
Reclamă 4

Fanii lui River Plate şi ai Bocăi Juniors, înfrăţiţi! Plâng în hohote şi se iau în braţe după moartea lui Diego Maradona

Imaginile de la priveghiul lui Maradona fac înconjurul lumii. Clipe istorice au fost surprinse în Buenos Aires, acolo unde Boca Juniors şi River Plate au uitat pentru moment de o rivalitate dură.

Reclamă

Un fan îmbrăcat cu tricoul lui River se îmbrăţişează cu un suporter al Bocăi şi ambii plâng ca nişte copii, chiar dacă au vârste înaintate. Lacrimile nu contenesc să curgă pe obrajii celor doi.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:18

Max Verstappen, retrogradat 10 locuri pe grila de start a Marelui Premiu al Belgiei

16:05

LIVE VIDEOCalificările din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei sunt ACUM, în AntenaPLAY

16:02

VideoCampioni şi la imagine! Canotajul, creator de legende în lumea sportului

15:35

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Belgiei, LIVE în AntenaPLAY

15:27

Cum a răspuns Elias Charalambous când a fost întrebat despre Louis Munteanu: „Eu îmi spun părerea”

14:21

EXCLUSIVUn nume important din FRF a făcut anunţul: „Eu cred că Gică Hagi vine selecţioner!”. Ultimatumul primit de la Răzvan Burleanu

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 17:00, LIVE în AntenaPLAY 5 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 6 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15)
Citește și