Închide meniul

Din lac în puț! Scăpat de calvarul de la FCSB, Andrei Vlad a dat de COVID-19 și în cantonamentul naționalei

Gal Dorin Publicat: 12 octombrie 2020, 16:06

Reclamă
Din lac în puț! Scăpat de calvarul de la FCSB, Andrei Vlad a dat de COVID-19 și în cantonamentul naționalei

FCSB - Sepsi

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Abia scăpat din focarul de infecție de la FCSB care a decimat practic echipa în ultima perioadă, Vlad a avut ghinionul să stea în cameră cu Alexandru Pașcanu, jucătorul depistat astăzi pozitiv cu noul coronavirus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deși nu are simptome și nu este momentan pozitiv, goalkeeper-ul nu a mai făcut deplasarea la hotelul Marriot împreună cu delegația României și a rămas în izolare la Buftea.

Andrei Vlad, testat din nou în această seară

Federația Română de Fotbal a anunțat că staff-ul tehnical, medical, administrativ, cele două persoane depistate pozitiv și portarul Vlad vor fi din nou testate în această seară.

Pentru a se evita orice risc, recoltarea va fi făcută chiar în cantonamentul naționalei de la Buftea, iar rezultatele sunt așteptate mâine în prima parte a zilei.

Ținând cont că reglementările ministerului Tineretului și Sportului prevăd că orice contact care este testat negativ își poate reluat activitatea, chiar și selecționerul Adi Mutu ar putea sta pe bancă la partida cu Malta.

Reclamă

Trebuie menționat și că Federația a decis să înlocuiască tot staff-ul tehnic pentru meciul de mâine seară. Dacă va fi nevoie, echipa va fi condusă de Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, ajutat de Dinu Todoran și Dumitru Moraru.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15
mai
0:37
Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui”, după evoluţia stelară
15
mai
0:34
Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2! Fundaşul român a avut intervenţia serii la Londra
15
mai
0:25
Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor
23:57 Tottenham – Manchester City 0-2! „Cetăţenii”, pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular 23:48 Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman! Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu s-a primit nicio ofertă!” 23:09 Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid 23:04 Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol 23:00 AS.ro | Gabriel Grecescu va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie din lumea şahului 22:09 „Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid 22:05 Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate” Vezi toate știrile
Citește și