Închide meniul

Dinamo a achitat datoriile de 1,2 milioane de euro şi va putea obţine licenţa! "Am câștigat o mare bătălie, nu și războiul"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 martie 2021, 9:20

Dinamo a achitat datoriile de 1,2 milioane de euro şi va putea obţine licenţa! "Am câștigat o mare bătălie, nu și războiul"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Dinamo a achitat datoriile de 1,2 milioane de euro

Dinamo a reuşit să achite toate datoriile pentru a putea evolua şi sezonul viitor în Liga 1. Fanii din DDB au făcut astăzi marele anunţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a scăpat de datoriile de 1,2 milioane de euro: "Totul în plină pandemie!"

"Într-un timp atât de scurt să strângem o sumă atât de mare! Totul în plină pandemie! De la o datorie de 1.200.000€ pentru licența UEFA și de Liga 1, să ajungem astăzi să putem anunța că am efectuat plata pentru tot ce trebuia achitat până la termenul de 31 martie.

Este o victorie a suporterilor, a noastră, a tuturor și a familiilor care au suportat împreună cu noi toate aceste sacrificii! Am câștigat o mare bătălie, nu și războiul. Trebuie să ținem clubul în viață mai departe! Dar am demonstrat că împreună suntem de neoprit!

Haideți să rupem pragul de 15.000 de socios. Intră aici: www.programddb.ro și vino să fii printre cei care au salvat Dinamo! Cotizația este de 20 lei/lună. Nu e o sumă mare, dar pentru istoria lui Dinamo înseamnă enorm de mult

Nu uita de comanda pentru tricoul oficial de joc, pe care va fi trecut numele tău, alături de alte mii de suporteri care țin Dinamo în viață!", au transmis fanii lui Dinamo, într-o postare pe pagina de Facebook a "Peluzei Cătălin Hîldan".

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului Vezi toate știrile
Citește și