Închide meniul

Dinamo a anunţat transferul lui Baptiste Aloe, jucător format la Academia lui Olympique Marseille

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 februarie 2022, 12:24 / Actualizat: 3 februarie 2022, 16:14

Dinamo a anunţat transferul lui Baptiste Aloe, jucător format la Academia lui Olympique Marseille

Baptiste Aloe a semnat cu Dinamo

Facebook Dinamo

Dinamo a reuşit un nou transfer în încercarea de a scăpa de la retrogradare. Dinamoviştii au bifat un nou transfer. Est a 12-a mutare din această iarnă pentru echipa lui Flavius Stoican.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Baptiste Aloe a semnat cu Dinamo

OFICIAL. Baptiste Aloé la Dinamo București. Fundașul central francez Batista Aloé, 27 de ani, ultima oară la clubul portughez Arouca, a semnat un contract cu Dinamo București până la finalul acestui sezon competițional, a anunțat administratorul special Iuliu Mureșan pentru pagina oficială de Facebook.

Format la Academia Olympique Marseille, Baptiste Aloé a jucat în Ligue 1 pentru echipa franceză (14 meciuri / un gol) și în National (al treilea eșalon) pentru formația secundă a celor de la OM. Batista Aloé a fost convocat la reprezentativele U18 și U21 ale Franței și a mai jucat în carieră pentru Valenciennes (Franța), Beerschot (Belgia) și Arouca (Portugalia).

19 este numărul oficial de joc al lui Baptiste Aloé la Dinamo București. 27 de ani are Batista Aloé, fiind născut pe 29 iunie 1994 în localitatea franceză La Ciotat„, a comunicat clubul pe reţelele de socializare.

Dinamo a anunţat perfectarea transferului lui Azankpo

Dinamo a reuşit să perfecteze a 11-a mutare a iernii. Echipa din Ştefan cel Mare l-a adus, împrumut, până în vară, pe jucătorul din Benin, Désiré Segbe Azankpo. Este atacantul pe care şi-l dorea şi Flavius Stoican în încercarea disperată de a evita retrogradarea. Dinamo face orice pentru a se salva de la retrogradare. Echipa din Ştefan cel Mare l-a împrumutat pe Désiré Segbe Azankpo, de la Dunkerque, echipă din liga a doua din Franţa.

Reclamă
Citește și:

Bine ai venit la Dinamo București, Désiré Segbe Azankpo! FC Dinamo București și clubul francez USL Dunkerque au ajuns la un acord pentru transferul temporar al atacantului Désiré Segbe Azankpo la echipa din Ștefan cel Mare, până la finalul acestui sezon competițional, a anunțat administratorul special Iuliu Mureșan.

28 de ani, născut pe 6 mai 1993 în Benin, Désiré Segbe Azankpo și-a început cariera în fotbalul francez la Metz și a mai evoluat pentru Jeunesse Esch (Luxemburg), Le Puy Foot, Pagny și Epinal (Franța), Senica (Slovacia), Oldham (Anglia), Villefranche și Dunkerque (Franța).

9 este numărul oficial de joc al lui Azankpo la Dinamo București. 17 partide a jucat Azankpo în liga a doua franceză, în prima jumătate a acestui sezon, marcând un gol în Valenciennes vs Dunkerque (1-3). Azankpo a evoluat săptămâna trecută în meciul de campionat Dunkerque vs Paris FC (1-1). 14 selecții a adunat Azankpo pentru prima reprezentativă a statului Benin”, au anunţat cei de la Dinamo, pe pagina oficială de facebook a clubului.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și