Închide meniul

Dinamo a pierdut încă un proces. Suma uriaşă pe care trebuie să o achite. „Sunt poveri foarte grele!”

Reclamă

Publicat: 16 iulie 2021, 17:59

Dinamo a pierdut încă un proces. Suma uriaşă pe care trebuie să o achite. „Sunt poveri foarte grele!

Dinamo a pierdut litigiul cu Aleix Garcia

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Dinamo are un nou hop de trecut după intrarea în cea de-a doua insolvenţă. „Câinii” trebuie să-i achite despăgubiri şi lui Aleix Garcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a pierdut litigiul cu Aleix Garcia: „O sumă foarte mare!”

„Am primit vești proaste. Pe lângă acel proces, cu Isma Lopez, a venit o informare cu Aleix Garcia. O sumă foarte mare!”, a declarat Iuliu Mureşan, vineri, la conferinţa de presă în care a avut loc şi prezentarea antrenorului Dario Bonetti.

Iuliu Mureşan a precizat că Dinamo va căuta să anuleze decizia la FIFA şi la TAS.

„Avem mai multe căi de atac. Am făcut întâmpinare la FIFA și am informat de realitatea de la Dinamo, de la insolvență până la acele contracte ce au fost făcute de unii ce nu au băgat bani la club. Ne vom adresa la TAS, dacă nu se rezolvă la FIFA. Fiecare zi care trece e o mare pierdere. Nu sunt speriat de sume, pentru că nu mă sperie nimic în general. Dar sunt poveri foarte grele”, a mai spus directorul executiv al lui Dinamo.

Dinamo are de plătit peste 1 milion de euro

Potrivit gsp.ro, suma solicitată de Alex Garcia se ridică la aproximativ 300.000 de euro. Dinamo a pierdut şi litigiile cu Borja Valle şi Rene Roman, cărora la datorează 420.000 de euro, şi cu Isma Lopez, care are de încasat 370.000 de euro. Doar celor patru jucători, Dinamo trebuie să le plătească peste un milion de euro. Din cauza datoriei faţă de Isma Lopez, „câinii” au interzis la transferuri din partea FIFA.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și