Închide meniul

Dinamo – Astra nu va fi amânat! LPF a făcut anunţul aşteptat de Cosmin Contra. Oaspeţii ar putea apela la juniori

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 octombrie 2020, 10:11

Dinamo – Astra nu va fi amânat! LPF a făcut anunţul aşteptat de Cosmin Contra. Oaspeţii ar putea apela la juniori

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Justin Ştefan, lămuriri cu privire la problemele de la Astra

În condiţiile date, Astra va trebui să se descurce fără jucători de bază. Constantin Budescu este printre cei care au fost testaţi pozitiv. Crepulja şi Lazar sunt şi ei infectaţi cu noul coronavirsu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Focar de infecţie cu Covid-19 la Astra

"Dacă ne uităm la cifre, cred că la FCSB au fost la un moment dat 17 jucători depistaţi pozitiv. Deci a fost o situaţie mult mai grea, care e posibil să ne fi costat prezenţa unei echipe româneşti în grupele Europa League.

A existat o cerere de amânare de la Viitorul, există şi o cerere de la Astra, însă toate aceste cereri vor fi tratate conform dispoziţiilor regulamentare în vigoare. Dacă ai 13 jucători disponibili, dintre care un portar, trebuie să joci!

Îi testează (n. r. pe jucătorii de la echipa a doua) pentru că mulţi dintre aceşti jucători există pe lista B, cu mulţi jucători U21, iar clubul poate să apeleze la acei jucători dacă îi testează. Dar îi testează pentru că ei joacă cu echipa a doua în competiţiile organizate de FRF.

În cursul acestei zile vom mai culege date despre situaţia de la Astra şi vom reveni cu o adresă. Dar repet, în acest moment nu am constatat o imposibilitate de a avea 13 jucatori, dintre care un portar, pe foaia de joc", a declarat Justin Ştefan la Sportro.

Reclamă

Dinamo ar putea profita de probleme uriaşe din lotul ultimei clasate din Liga 1. "Câinii roşii" au patru înfrângeri la rând, iar postul lui Cosmin Contra se clatină. 

Antrenorul grupării din Ştefan cel Mare a primit un ajutor nesperat de la conducere. Pablo Cortacero a virat 400.000 de euro în conturile clubului, astfel că jucătorii ar mai putea primi din salariile restante. Este o motivaţie în plus pentru a încheia seria neagră.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și