Închide meniul

Dinamo – FCSB 0-1 | Toni Petrea s-a amuzat în timpul interviului. Întrebarea care l-a făcut să zâmbească şi ce a spus despre jucătorii care au "rupt" contractul cu Anamaria Prodan!

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 februarie 2021, 20:36

Reclamă
Dinamo – FCSB 0-1 | Toni Petrea s-a amuzat în timpul interviului. Întrebarea care l-a făcut să zâmbească şi ce a spus despre jucătorii care au "rupt" contractul cu Anamaria Prodan!

Spread Pictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Toni Petrea, reacţie surprinzătoare după Dinamo - FCSB

Pentru prima dată în acest sezon, Toni Petrea nu a făcut nicio schimbare la pauză. În momentul în care a fost întrebat cum de a luat această decizie, antrenorul lui FCSB a început să zâmbească în faţa jurnaliştilor. Dinamoviştii au făcut o modificare încă din minutul 2!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo – FCSB 0-1

"Lucrurile au funcţionat destul de bine şi nu am vrut să schimbăm ceva, să dereglăm ceva în jocul echipei. În repriza a doua, când am schimbat puţin, s-a văzut o oarecare greutate în exprimarea noastră", a fost răspunsul oferit de Toni Petrea.

Tehnicianul liderului din Liga 1 a oferit detalii şi despre starea de spirit a jucătorilor care tocmai au "rupt" contractul cu Anamaria Prodan. Darius Olaru, Iulian Cristea, Ionuţ Panţîru, Andrei Vlad și Lucian Filip au luat această decizie la insistenţele lui Gigi Becali.

"N-are nicio legătură, jucătorii sun profesionişti, răspund foarte bine la meciuri. Nu ştiu la ce vă referiţi pentru că nu ştiu foarte mult. Noi nu avem nicio legătură cu aceste lucruri. V-am spus, sunt jucători profesionişti, ei trebuie să-şi facă treaba la club. Nu mi-au dat în niciun moment senzaţia că sunt afectaţi de aceste lucruri", a declarat Toni Petrea.

FCSB este pe primul loc în Liga 1. S-a distanţat la patru puncte de CFR Cluj şi are un avans de opt puncte faţă de Universitatea Craiova.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:27

Gigi Becali a răbufnit după ce a aflat care e lovitura pe care ar putea să o primească FCSB de la UEFA: „Unii nu înţeleg”

20:20

FCSB – Oţelul LIVE TEXT (ora 22:00). Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Echipele de start

20:20

Florinel Coman, pentru prima dată titular la noua echipă! Debut cu ghinion pentru „Mbappe”

20:05

Rafael Nadal, în pericol să rateze Jocurile Olimpice! Spaniolul a anulat două antrenamente înainte de startul competiţiei

19:47

Marius Lăcătuş, reacţie fermă despre posibila venire a lui Gică Hagi la echipa naţională: „Îi va fi foarte, foarte greu!”

19:40

Festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024, LIVE TEXT (20:30)! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și