Închide meniul
VIDEO

Galatasaray – Dinamo 2-1. „Câinii” au pierdut amicalul de lux de la Istanbul. Nemec, gol superb

Reclamă

Publicat: 27 iunie 2021, 19:48

Galatasaray – Dinamo 2-1. „Câinii au pierdut amicalul de lux de la Istanbul. Nemec, gol superb

Hepta

Adam Nemec a marcat singurul gol al lui Dinamo în amicalul cu Galatasaray

Dinamo a fost învinsă la limită de Galatasaray, cu 2-1. Pentru vicecampioana Turciei, pregătită de Fatih Terim, a marcat Aytac în minutul 37 şi 62. Nemec a reuşit golul „câinilor”, în minutul 49, cu un lob elegant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Galatasaray – Dinamo 2-1

Final de meci în amicalul de la Istanbul.

Update: GOOOL Galatasaray! Aytac a făcut dubla din penalty, în minutul 62.

Update: GOOOL Dinamo! Nemec a înscris cu o execuţie elegantă, peste portarul Galatei, în minutul 49.

Reclamă

Update: GOOOL Galatasaray! Aytac a marcat cu un şut de la marginea careului, din lovitură liberă, în minutul 37.

Reclamă 4 / 0/3

Update: Nici un gol nu s-a marcat în primul sfert de oră.

Ştirea iniţială

Galatasaray transmite partida cu Dinamo pe contul oficial de Youtube.

Duşan Uhrin nu se poate baza la meciul cu echipa lui Fatih Terim pe doi jucători de bază: Steliano Filip şi Paul Anton. Aceştia urmează un program separat de pregătire.

Echipele de start

Dinamo (3-4-3): Eșanu – Puljic, Bejan, Grigore – Sorescu, Răuță, Achim, Radu – Mihaiu, Nemec, Fabbrini; Antrenor: Dusan Uhrin Jr.

Galatasaray (4-1-4-1): Berk – Yedlin, Luyindama, Alpaslan, Omer – Aytac Kara – Ogulcan, Feghouli, Emre Kılınc, Babel – Mostafa Mohammed; Antrenor: Fatih Terim

În primul amical, Dinamo a câştigat fără probleme, 4-1 cu Ankara Keciorengucu. Adversarii de astăzi, Galatasaray, au terminat sezonul trecut pe locul al doilea şi sunt calificaţi în preliminariile Champions League.

Reclamă
Recomandări
  • Dinamo, cantonament în Turcia
  • „Câinii” au fost învinşi de Galatasaray

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și