Închide meniul

Dinamo – Hermannstadt 2-0 | "Asta a fost cheia noastră!" Dusan Uhrin, mândru de jucătorii săi. Ce a spus despre evitarea locurilor de baraj. "Nu am alte idei"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 mai 2021, 21:41 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:57

Dinamo – Hermannstadt 2-0 | "Asta a fost cheia noastră!" Dusan Uhrin, mândru de jucătorii săi. Ce a spus despre evitarea locurilor de baraj. "Nu am alte idei"

SportPictures / Alex Veres/SPORT PICTURES via Hepta

Dusan Uhrin, antrenor Dinamo

Dusan Uhrin şi-a lăudat jucătorii pentru cât au muncit în ultimele meciuri. El a spus că secretul lui Dinamo a fost crearea unui nucleu de jucători. Cu toate acestea a anunţat schimbări în echipă pentru meciul de Cupă, cu Astra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dusan Uhrin: "Sunt fericit pentru jucători. Au muncit foarte mult"

"Mă simt bine pentru că am scăpat de retrogradarea directă, a fost făcut primul pas. Al doilea e să scăpăm de baraj, va fi dificil, dar o să încercăm să dăm totul. Dar acum sunt fericit pentru jucători. Au muncit foarte mult. Avem antrenemente în fiecare zi, e dificil şi pentru ei.

Nu schimbăm jucători pentru că acest prim '11' a jucat bine în ultimele 3 meciuri şi nu am alte idei să schimb ceva. Dar acum jucăm în Cupă şi trebuie să schimb câţiva jucători pentru că încep să se simtă obosiţi. 

Cred că am format un nucleu de jucători în primul '11', plus-minus unul, doi jucători. Asta a fost cheia noastră. Cheia a fost să stabilizăm primul '11' şi sistemul", a spus Dusan Uhrin, la finalul partidei.

Antrenorul ceh a evitat să detalieze situaţia sa de la Dinamo. El a fost întrebat după meciul cu Hermannstadt dacă va rămâne şi sezonul viitor în "Ştefan cel Mare". "Am contract cu Dinamo", a precizat Uhrin.

Reclamă

Dinamo – Hermannstadt 2-0. "Câinii", patru victorii la rând în play-out

Dinamo a obţinut a 4-a victorie consecutivă în play-out pentru "câini", care sunt aproape salvați de la retrogradare.

Paul Anton a făcut "dubla" din două penalty-uri. Hermannstadt nu a expediat niciun șut pe spațiul porții lui Eșanu. A fost a patra victorie consecutivă pentru Dinamo, care a reușit să evite matematic retrogradarea directă. În cel mai rău caz, "câinii" mai pot ajunge doar la baraj.

Echipa pregătită de Dusan Uhrin are 27 de puncte, cu patru mai mult decât Viitorul, ultima echipă de pe loc de baraj. Constănțenii au însă un meci puțin disputat.

Reclamă 4 / 0/3

În următoarea etapă, Dinamo va juca pe terenul lui FC Argeș, iar, în ultima rundă din play-out, "câinii" vor "acasă" cu Chindia Târgoviște. Până atunci, Dinamo are de disputat returul cu Astra din semifinalele Cupei României. În prima manșă, alb-roșiii au pierdut la limită, scor 0-1, la Giurgiu.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și