Închide meniul

Dinamo – Hermannstadt 2-0 | "Câinii" au ajuns la 4 victorii la rând! Echipa lui Dusan Uhrin a scăpat matematic de retrogradarea directă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 mai 2021, 20:12 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:57

Dinamo – Hermannstadt 2-0 | "Câinii" au ajuns la 4 victorii la rând! Echipa lui Dusan Uhrin a scăpat matematic de retrogradarea directă

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dinamo o înfruntă pe Hermannstadt în etapa a 7-a din play-out-ul Ligii 1

Paul Anton a făcut "dubla" din două penalty-uri. Hermannstadt nu a expediat niciun șut pe spațiul porții lui Eșanu. A fost a patra victorie consecutivă pentru Dinamo, care a reușit să evite matematic retrogradarea directă. În cel mai rău caz, "câinii" mai pot ajunge doar la baraj. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa pregătită de Dusan Uhrin are 27 de puncte, cu patru mai mult decât Viitorul, ultima echipă de pe loc de baraj. Constănțenii au însă un meci puțin disputat. 

În următoarea etapă, Dinamo va juca pe terenul lui FC Argeș, iar, în ultima rundă din play-out, "câinii" vor "acasă" cu Chindia Târgoviște. Până atunci, Dinamo are de disputat returul cu Astra din semifinalele Cupei României. În prima manșă, alb-roșiii au pierdut la limită, scor 0-1, la Giurgiu. 

Dinamo – Hermannstadt 2-0

Final de meci. Dinamo – Hermannstadt se termină 2-0.

Min 90: GOOOL Dinamo! Paul Anton face "dubla", după ce a transformat penalty-ul obținut de Fabrinni. 

Reclamă

Min 64: Paul Anton este aproape de un super gol! Mijlocașul "câinilor" a trimis direct pe poartă de la distanță mare, iar Cristiano a intervenit în ultimul moment. 

Min 55: Ocazie uriaşă Dinamo! Bejan a trecut din nou pe lângă gol. A şutat din careul mic, dar mingea s-a lovit de portarul lui Hermannstadt şi a trecut peste transversală.

Min 33: GOOOL Dinamo! Paul Anton a transformat penalty-ul primit de gazde.

Reclamă 4 / 0/3

Min 32: Penalty pentru Dinamo! Ionuţ Stoica a primit şi cartonaşul roşu. El l-a ţinut pe Andreas Mihaiu, din poziţia de ultim apărător.

Min 23: Ocazie mare Dinamo! Viera a scos de pe linia porţii lovitura de cap a lui Bejan.

Min 1: A început meciul din Ştefan cel Mare. Hermannstadt a ratat prima ocazie încă din primul minut! Aralica a scăpat singur spre poartă, dar a şutat slab, pe lângă poarta lui Eşanu.

Minut de reculegere pentru Patrick Ekeng, înainte de startul partidei.

Echipele de start

Dinamo (3-5-2): Eșanu – Bejan, Puljic, Albentosa – Sorescu, Gol, Achim, Anton, Filip – Mihaiu, Nemec

Antrenor: Dusan Uhrin

Hermannstadt (4-4-2): Cristiano – Scarlatache, Viera, I. Stoica, Opruț – Vodă, Addae, Santos, P. Petrescu – Aosman, Aralica

Reclamă

Antrenor: Eugen Beza

Dinamo a câştigat ultimele trei etape din campionat şi a făcut un pas uriaş în lupta pentru evitarea retrogradării. "Câinii" le-au învins pe Voluntari (2-0), Viitorul (2-1) şi Poli Iaşi (2-1) şi speră la a patra victorie la rând. 

Înainte să o înfrunte pe Hermannstadt, sunt pe locul 5, cu 24 de puncte. Sibienii sunt pe locul 9, primul care duce direct în liga secundă, cu 20 de puncte, cu patru mai puţine decât Dinamo.

La fel ca în precedentele trei etape, Dusan Uhrin va folosi un sistem 3-5-2, pe care şi-a reproşat că nu l-a introdus mai devreme.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și