Închide meniul

Dinamo – Hermannstadt 2-0 | "Câinii" au un nou obiectiv: "O să dăm totul ca să ne calificăm în finala Cupei". Ante Puljic a spus ce s-a schimbat la echipă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 mai 2021, 20:43 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:57

Dinamo – Hermannstadt 2-0 | "Câinii" au un nou obiectiv: "O să dăm totul ca să ne calificăm în finala Cupei". Ante Puljic a spus ce s-a schimbat la echipă

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

Ante Puljic spune că Dinamo a câştigat patru meciuri la rând pentru că şi-a schimbat mentalitatea

Croatul Ante Puljic a recunoscut după 2-0 cu Hermannstadt că nu se aştepta ca Dinamo să aibă o serie atât de bună, cu patru victorii la rând. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"E perfect! După 12-13 meciuri fără victorie, o perioadă dificilă, să câştigi de 4 ori la rând era greu de aşteptat.

Dar mai avem două meciuri. Cu o victorie, în mod normal, rămânem în prima divizie. O să facem tot posibilul să câştigăm următorul meci (n.r. cu FC Argeş, în deplasare)", a spus Puljic, la Digi Sport.

Dinamo – Hermannstadt 2-0. Ante Puljic: "Echipa şi-a schimbat mult atitudinea"

Fundaşul lui Dinamo a lăudat impactul avut de Dusan Uhrin, antrenorul care i-a luat locul lui Gigi Mulţescu.

"Echipa şi-a schimbat mult atitudinea. Asta face diferenţa faţă de perioada în care nu câştigam. Suntem mai compacţi pe teren, alergăm mai mult. Muncim mai mult acum şi avem şi rezultate. Nu e uşor să joci la fiecare două-trei zile. Dar Dinamo nu e o echipă care să retrogradaze", a spus Puljic. 

Reclamă

Dinamo – Hermannstadt 2-0. Ante Puljic: "O să dăm totul ca să mergem în finală"

"Câinii" sunt la patru puncte peste locurile de baraj, cu două etape rămase de jucat. Dar Viitorul şi Voluntari încă nu au evoluat în această rundă. 

Pentru Dinamo, urmează însă meciul cu Astra, din semifinalele Cupei României. "O să jucăm marţi. O să dăm totul ca să mergem în finală. Cred că toţi jucătorii care vin la Dinamo vin ca să câştige trofee", a mai spus Ante Pujlic.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și