Închide meniul

Dinamo, meci de gală cu echipa lui Mircea Lucescu! Fanii din DDB au făcut marele anunţ. "Banii se vor îndrepta către plata licenţei". Când se va disputa amicalul cu Dinamo Kiev

Alexandru Ivan Publicat: 4 martie 2021, 14:18

Dinamo, meci de gală cu echipa lui Mircea Lucescu! Fanii din DDB au făcut marele anunţ. "Banii se vor îndrepta către plata licenţei". Când se va disputa amicalul cu Dinamo Kiev

profimediaimages

Dinamo Kiev - Dinamo, amical de gală

  • Dinamo, amical de gală cu Dinamo Kiev
  • Când se joacă meciul cu echipa lui Mircea Lucescu

Suporterii acționari de la Dinamo continuă campania de strângere de fonduri pentru licența de Liga 1. După ce au anunțat că vor scoate la vânzare tricouri personalizate, "câinii" vin cu încă o soluție.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Peluza Cătălin Hîldan a anunțat prinr-un comunicat că echipa lui Jerry Gane se va deplasa în Ucraina, pentru un amical cu Dinamo Kiev. Toți banii strânși după meciul cu formația lui Mircea Lucescu vor fi folosiți pentru obținerea licenței.

Dinamo, amical de gală cu echipa lui Mircea Lucescu

Meciul se va disputa pe 27 martie, pe stadionul Olimpic din Kiev. Mircea Lucescu, care este membru DDB elite, a acceptat imediat invitația "câinilor".

Reclamă

"Meci de gală pentru DDB! 
DINAMO KIEV – DINAMO BUCHAREST 
Sâmbătă, 27 martie, 2021
Campania DDB pentru licență continuă cu PASUL 3!
În demersul nostru am fost sprijiniți necondiționat de către MIRCEA LUCESCU, membru ELITE DDB și managerul lui Dinamo Kiev, care nu mai are nevoie de nici o altă prezentare. 
Mircea Lucescu se implică astfel activ în salvarea lui Dinamo, alături de suporterii săi. 
Amicalul DINAMO KIEV – DINAMO BUCUREȘTI se va disputa pe data de 27 martie, anul curent, pe stadionul “OLIMPIC” din Kiev și va reprezenta, practic: 
PRIMUL MECI EUROPEAN PENTRU DDB
Fondurile strânse în urma acestui eveniment se vor îndrepta către plata licenței pentru sezonul următor al clubului nostru. 
Vom reveni în curând cu detalii despre ora de disputare, prețul biletelor, precum și despre modalitatea de achiziționare a lor. 
ÎI MULȚUMIM pe această cale lui MIRCEA LUCESCU, pentru suportul său total! Încă o dovadă, alta, a câta!?, că sângele alb-roșu apă nu se face!"
, se arată în comunicatul emis de PCH.

Reclamă

Înaintea deplasării din Ucraina, echipa lui Jerry Gane va juca pe terenul lui Poli Iași, în Liga 1. După meciul cu Dinamo Kiev, "câinii" vor primi vizita campioanei CFR Cluj.

Echipa lui Lucescu este lider în Ucraina cu patru puncte peste Șahtior Donețk. Aproximativ 4.000 de fani au asistat la ultimul meci al lui Dinamo Kiev. Aceştia i-au cerut demisia celui mai titrat antrenor român.

Mircea Lucescu, aproape de revenirea la Dinamo

Mirea Lucescu a fost aproape să se întoarcă la Dinamo, înainte să semneze cu formația din Kiev vara trecută. "Il Luce" urma să ocupe funcția de director general în Ștefan cel Mare. Totul a fost dezvăluit de Nicolae Badea!

Reclamă 4 / 0/3

"Aveam o discuție cu Mircea Lucescu pentru a veni directorul clubului. Fusese de acord, dar apoi a plecat la Kiev și discuția a picat", a spus Nicolae Badea.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes Vezi toate știrile
Pe același subiect
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”
Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 20:18
„E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă