Închide meniul

Dinamo, primă de victorie pentru meciul cu Viitorul. Suma oferită de fani. "Onoraţi tricoul. Luaţi-ne banii, băieţi!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 mai 2021, 12:57

Dinamo, primă de victorie pentru meciul cu Viitorul. Suma oferită de fani. "Onoraţi tricoul. Luaţi-ne banii, băieţi!"

Hepta

Dinamo, primă de victorie de la fani, dacă o bate, duminică, pe Viitorul

Suporterii-acţionari ai FC Dinamo au anunţat, sâmbătă, că jucătorii echipei bucureştene vor fi premiaţi dacă vor învinge FC Viitorul în acest weekend, în play-out-ul Ligii I, anunţă news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo, primă de victorie de la fani pentru meciul cu Viitorul

"15.000 € PRIMĂ PENTRU MECIUL CU VIITORUL. LUAŢI-NE BANII, BĂIEŢI!

Dinamo a bătut-o pe Voluntari şi ne-a oferit astfel două zile de linişte, după atâtea nopţi nedormite pentru câini. Le meritam! Trebuie să câştigăm NEAPĂRAT şi cu Viitorul! ŞANSA NOASTRĂ E ASTA

Lupta la retrogradare este pe viaţă şi pe moarte. De ce!? Pentru că titlul ţine mai mult de orgoliu, lupta se dă între echipe cu bani, în timp ce retrogradarea poate însemna falimentul pentru oricare dintre cele care cad. ÎN PLAY OUT E MĂCEL!

Am vorbit cu toţi profesioniştii care ne sunt alături, câini de-ai noştri, foşti internaţionali, oameni grei, care cunosc psihologia jucătorului şi care ştiu exact ce butoane trebuie apăsate. Toţi, fără excepţie, ne-au sfătuit să facem acelaşi lucru, dincolo de toate pe care le-am făcut deja: “Daţi-le prime, dacă puteţi, sunt singurii fără”.

Reclamă

IAR DDB O SĂ LE DEA. Bateţi Viitorul şi veţi avea 15.000 € PRIMĂ, băieţi! Onoraţi tricoul, luptaţi cu toate puterile voastre şi noi suporterii vă vom premia! Banii vor proveni din tricouri, donaţii, sponsorizări şi vânzări de bilete. Restul încasărilor de pe AN se vor îndrepta către deplasări!”, se arată pe pagina de Facebook Peluza Cătălin Hîldan-Dinamo.

Dinamo va întâlni FC Viitorul, duminică, în deplasare, de la ora 18.30, în etapa a cincea a play-out-ului Ligii I. "Câinii" au câştigat meciul trecut din campionat, 2-0 cu Voluntari, după o pauză de 13 etape fără succes. Dinamo este pe locul 8 în play-out, la două puncte de primul loc retrogradabil.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și