Închide meniul

Dinamo – Viitorul 0-5. DEZASTRU pentru "câinii roşii". Mircea Rednic şi-a umilit fosta echipă! "Manita" pentru Cortacero

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 februarie 2021, 19:07

Dinamo – Viitorul 0-5. DEZASTRU pentru "câinii roşii". Mircea Rednic şi-a umilit fosta echipă! "Manita" pentru Cortacero

SportPictures / Dragos Pascaneanu / Sport Pictures via Hepta

Mircea Rednic, adversarul lui Dinamo

Constănţenii au început perfect meciul şi au condus cu 2-0 încă din primul sfert de oră. Viitorul a mai marcat o dată până la pauză, prin George Gane, şi s-a descătuşat pe final. Andrei Ciobanu a reuşit "dubla", iar Tsoumou a înscris la debut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

DINAMO – VIITORUL 0-5

Min. 90: Viitorul a câştigat categoric în deplasarea cu Dinamo. Mircea Rednic şi-a umilit fosta echipă şi i-a scos pe constănţeni din criză

Min. 85: O nouă şansă de gol pentru constănţeni. Tsoumou a avut o ocazie uriaşă de a mări chiar şi mai mult proporţiile scorului. Eşanu a respins in extremis.

Min. 81: GOOOLLL Viitorul! Ciobanu a reuşit "dubla", cu un şut din afara careului!

Min. 79: GOOOLLL Viitorul! Tsoumou a marcat la debutul în tricoul echipei lui Rednic. Congolezul a înscris la patru minute după ce a intrat pe teren.

Reclamă

Min. 44: GOOOL Viitorul! Acţiunea superbă a lui George Ganea, acesta îi pasează perfect în careu lui Ciobanu, care marchează al treilea gol al Viitorului, nu înintea de a-l ridiculiza pe Bejan. 

Min. 28: Ocazie uriaşă pentru George Ganea. George Ganea a scăpat singur cu Eşanu, a şutat în forţă, dar portarul alb-roşiilor a intervenit salvator şi a respins în corner.

Min. 23: Fază controversată. Cojocaru a boxat o minge, dar l-a făcut KO şi pe Gueye. Dinamoviştii au cerut un penalty, dar arbitrul a lăsat jocul să continue!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 16: GOOOLLL Viitorul! George Ganea a înscris de la punctul cu var!

Min. 14: Penalty pentru Viitorul! Jo Santos l-a driblat pe Steliano Filip şi a fost faultat în careu.

Min 4: GOOOLLL Viitorul! Jo Santos a marcat cu un şut din afara careului. A înscris, în premieră, pentru constănţeni.

Min 1: A început meciul.

Dinamo: Eşanu – A. Radu, Ehmann, Bejan, St. Filip – Nepomuceno, Anton, Achim, Fabbrini – Gueye, Morsay 
Antrenor: Jerry Gane

Viitorul: Cojocaru – Benzar, Mladen, Dobrosavlevici, Boboc – Artean, C. Matei, Ciobanu – Grădinaru, Joalisson, G. Ganea
Antrenor: Mircea Rednic

"Puriul" are nevoie uriaşă de puncte. Viitorul este fără victorie în ultimele opt etape şi vine pe terenul lui Dinamo după ce a pierdut ultimele trei meciuri din campionat.

Reclamă

"Eu sunt profesionist. Am fost implicat acolo și sentimental, și financiar. Am avut intențiile cele mai bune ca lucrurile să meargă bine acolo, m-au vrut. Până la urmă tot eu am avut de suferit, am fost acuzat că nu știu ce aș fi făcut, că am venit la un club care este întreținut de suporteri.

Este special pentru că joc cu Dinamo, că joc acolo în 'Groapă', dar pe mine mă interesează ca echipa mea să joace bine și să câștige", a declarat Mircea Rednic la conferinţa de presă. 

Dinamo are cu un punct mai mult decât Viitorul. "Câinii" nu au reuşit să înscrie niciun gol în ultimele patru etape. 

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și