Închide meniul

Dinamoviştii au anunţat transferul lui Straton la marea rivală. Mesajul oficial transmis de "câinii roşii"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 septembrie 2020, 8:00

Dinamoviştii au anunţat transferul lui Straton la marea rivală. Mesajul oficial transmis de "câinii roşii"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Cătălin Straton va juca pentru FCSB

Oficialii alb-roşiilor şi-au luat rămas bun de la Straton prin intermediul unei postări pe contul de Facebook. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Straton a semnat cu FCSB

"FC Dinamo București anunță prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro, transferul definitiv al portarului Cătălin George Straton la FCSB. La Dinamo din vara anului trecut, Cătălin Straton a apărat 16 meciuri în tricoul echipei din Ștefan cel Mare, 12 în Liga 1 și 4 în Cupa României. 

Clubul nostru îi mulțumește lui Cătălin Straton pentru evoluțiile în poarta dinamoviștilor! 

6 este numărul echipelor la care a evoluat portarul Cătălin Straton în carieră: Rapid București, FC Vaslui, CS U Craiova, ACS Poli Timișoara, Dunărea Călărași și Dinamo București. 2 penalty-uri a apărat Cătălin Straton într-un singur meci, Academica Clinceni vs Dinamo București, scor 1-3 în sezonul trecut. 31 de ani va împlini Cătălin Straton peste câteva săptămâni, pe 9 octombrie", au transmis oficialii lui Dinamo.

Reclamă

Cătălin Straton a semnat cu FCSB pe un an de zile, cu opțiune de prelungire pe ìncă unul. A venit din postură de jucător liber de contract şi a renunțat la două salarii restante de la Dinamo pentru a putea semna cu marea rivală.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și