Închide meniul

Dinamoviștii au plecat în Ucraina pentru amicalul cu echipa lui Mircea Lucescu. Mulțescu și-a numărat "răniții". Cine a fost testat pozitiv

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 martie 2021, 9:10

Dinamoviștii au plecat în Ucraina pentru amicalul cu echipa lui Mircea Lucescu. Mulțescu și-a numărat "răniții". Cine a fost testat pozitiv

Gigi Mulțescu a răspuns întrebărilor jurnaliștilor înainte de plecarea în Ucraina

Toate cheltuielile deplasării vor fi suportate de patronul echipei antrenate de Mircea Lucescu. Mai mult, banii strânși din vânzarea de bilete vor ajunge în conturile lui Dinamo. Din ei s-a putea plăti suma care le lipsește alb-roșiilor pentru a-și plăti datoriile și a obține licența pentru sezonul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cazuri de Covid-19 în lotul lui Dinamo

"Eu nu ştiu dacă e suficient numai meciul ăsta. Trebuie să mai şi jucăm, aşa că suntem aici pentru a ne folosi de acest prilej, pentru a ne întâlni cu o echipă valoroasă, echipă care joacă în Champions League. Ne măsurăm forţele cu ei, să vedem pe unde suntem şi să avem acumulări. În acelaşi timp, e şi o relaţie sentimentală între noi şi Dinamo Kiev prin domnul Mircea Lucescu, cel care a mediat această acţiune a noastră", a declarat Gigi Mulțescu pe aeroport.

Dinamoviștii nu au putut pleca în formulă completă. Vlad Achim a fost testat pozitiv cu Covid-19 și a rămas în izolare. Mulțescu s-a ferit să anunțe dacă au mai fost depistați și alți jucători infectați.

"Bejan şi Răuţă au făcut antrenament cu mine azi dimineaţă. Ieri au fost… S-a făcut testarea şi a apărut pozitiv Achim, care a şi rămas acasă şi nu mai ştiu… încă cineva. Dacă am spus unul… nu mai contează. Îl înlocuim. Filip e accidentat, nu a mai jucat de la meciul cu Iaşi. Ceilalţi au rămas acasă, se recuperează, fac antrenament. 

Am trăit situaţii de acest gen, grele, la limită. Cu pandemie, cu carantină, de astea, dar am reuşit să le rezolvăm. Acum nu mai e timp prea mult. E Dinamo. Dacă era altă echipă, e clar că nu mă expuneam. Măcar ca experienţă sunt mai bogat decât ceilalţi antrenori. Nu vreau să ne încărcăm cu energie negativă şi cu lucruri care ne strică moralul. Cred că o rezolvăm. Sunt obstacole, trebuie să trecem şi de pandemie", a mai spus antrenorul lui Dinamo.

Reclamă

Au existat zvonuri că nu mai puțin de șapte jucători de la Dinamo au coronavirus. Printre aceștia și Ante Puljic.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și