Închide meniul

Dinamoviştii au răbufnit după amânarea meciului cu Astra. Reacţie violentă a PCH. "Filiala Giurgiu a cooperativei!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 octombrie 2020, 14:38

Reclamă
Dinamoviştii au răbufnit după amânarea meciului cu Astra. Reacţie violentă a PCH. "Filiala Giurgiu a cooperativei!"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Fanii lui Dinamo s-au revoltat după amânarea meciului cu Astra

Suporterii alb-roşiilor i-au acuzat pe rivali de jocuri de culise. Aceştia au dat exemplu disputa dintre Juventus şi Napoli, câştigată la "masa verde" de torinezi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii lui Dinamo s-au revoltat după decizia luată de LPF

"RoboCooperativa s-a virusat – Partida se amână

Filiala Giurgiu a cooperativei ce trage sforile prin Liga 1 s-a folosit de DSP-ul local, în încercarea de a găsi pe cineva care să se opună deplasării echipei Astra către București. S-a creat un precedent periculos, care face ca toate noile reglementări ale LPF și FRF să devină inutile.

Până la urmă este DSP-ul care decide dacă se joacă sau nu. Înseamnă că problemele de la sfârșitul sezonului trecut, când DSP-ul putea să decidă clasamentul, au rămas la fel. Filiala GR a Cooperativei ar fi putut să apeleze la Centru, în Berceni, sau la Filialele SB, BT, CT, IF, pentru câțiva jucători valizi, pe principiul "valizii și valizele trebuie să circule".

Când a fost vorba de Dinamo, toate regulamentele s-au adaptat din mers, au fost scrise pe loc și modificate pe genunchi, pentru că nu facem parte din sateliții care gravitează în jurul buricului planetei. Pentru noi era suficient un suspect la magazie, ca să stăm 14 zile în case. Apoi puteam fi scoși brusc din sufragerie și puși să jucăm.

Reclamă

Să nu uităm că in Italia, Napoli a fost oprită să facă deplasarea la Torino, și a pierdut meciul cu Juve la masa verde. Nu ne bucurăm de necazul altuia. Dorim ca giurgiuvenii să se facă bine. Sperăm să se vindece și de dependența cronică de butoanele din palat", se anunţă în postarea celor de la PCH.

COVID-19 a lovit din plin Astra

Iniţial, LPF a insistat ca meciul să se joace, dacă cei de la Astra vor avea 13 jucători valizi, printre care un portar, acest lucru a fost însă imposibil. Din informațiile AS.ro, giurgiuvenii nu au avut niciun goalkeeper disponibil.

Reclamă 4 / 0/3

În plus, atât DSP Giurgiu, cât și DSP Ploiești au interzis clubului să-și mai desfășoare activitatea.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și