Închide meniul

Dinu Todoran, prima conferinţă de presă ca antrenor la FCSB. „Sunt pregătit din toate punctele de vedere!” Cum i-a mulţumit lui Gigi Becali

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 16 iunie 2021, 17:26

Dinu Todoran, prima conferinţă de presă ca antrenor la FCSB. „Sunt pregătit din toate punctele de vedere! Cum i-a mulţumit lui Gigi Becali

Dinu Todoran a vorbit despre mandatul de la FCSB

Youtube FCSB

Dinu Todoran a subliniat că are un staff care îl va ajuta în momentele dificile şi a spus în mod repetat Steaua, în loc de FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinu Todoran, prima conferinţă de presă ca antrenor la FCSB

„Am fost plăcut surprins pentru propunerea domnului Becali. Îi mulţumesc pe această cale pentru că m-am angajat la cel mai iubit şi cel mai galonat club din România, la Steaua Bucureşti (n.r. FCSB).

Este o mare provocare. Dar, în meseria de antrenor, la orice club te duci este o provocare. Ţinând cont de tradiţia Stelei, de palmaresul Stelei, e cea mai mare provocare. Îţi doreşti să antrenezi o astfel de echipă.

Sunt la început de carieră, dar sunt pregătit din toate punctele de vedere. Avem un staff foarte puternic şi ne dorim să ne atingem obiectivele pe care toată lumea le ştie„, a spus Dinu Todoran la prima sa conferinţă de presă în calitate de antrenor al lui FCSB.

Dinu Todoran i-a cucerit pe suporterii FCSB

Dinu Todoran i-a cucerit deja pe suporterii FCSB. Alesul lui Gigi Becali a avut o întâlnire cu Gheorghe Mustaţă, liderul galeriei roş-albaştrilor.

Reclamă

Acesta s-a declarat impresionat de maniera în care s-a prezentat noul antrenor. Todoran le-a promis fanilor victorii pe bandă rulantă în noul sezon. FCSB a ratat titlul în ultimele 6 sezoane, iar tehnicianul vrea să „spargă gheaţa”.

„În primul rând, Dinu Todoran a început dialogul cu noi, suporterii, de la scorul de 1-0 pentru el. A fost cel care și-a dorit întâlnirea, iar modul sincer al lui ne-a șocat pe toți cei 20 de suporteri prezenți la întâlnire. Pe Todoran îl putem introduce deja în grupul select al antrenorilor care au apreciat maxim suporterii și care au avut un dialog cât se poate de deschis și din care mai fac parte Olăroiu și Reghecampf.

Al antrenorilor care au apreciat maxim suporterii și care au avut un dialog cât se poate de deschis. Știam cum este, iar acum mi-a confirmat. Todoran este un super caracter cum rar întâlnești. Nu ne-a aburit și nu ne-a dat calde. Suntem convinși că are coloană vertebrală. Nu s-a ferit să spună că Gigi Becali face unele schimbări, doar că el va fi pregătit de orice.

Reclamă 4 / 0/3

De o mie de ori a spus numele echipei Steaua și niciodată nu a spus FCSB. Si cu asta ne-a cucerit. Ori este sincer cum nu am mai întâlnit, ori era foarte bine pregătit de întâlnire. În ambele cazuri, concluzia noastră este că Dinu Todoran va avea susținere totală. Garantează că toate meciurile vor fi tratate la victorie, indiferent de competiție și că încearcă să-i facă pe toți jucătorii să conștientizeze ce responsabiltate au în acel tricou. Suntem alături de el”, a declarat Gheorghe Mustață pentru Radio Sport 1.

Recomandări
  • Dinu Todoran, prima conferinţa de presă
  • Ce a spus antrenorul lui FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
Vezi toate știrile
Citește și