Închide meniul

Discursul lui Ovidiu Burcă, după Dinamo – Zalaegerszeg 0-1: „Am câştigat o mentalitate de învingători!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 iulie 2023, 22:50

Reclamă
Discursul lui Ovidiu Burcă, după Dinamo – Zalaegerszeg 0-1: „Am câştigat o mentalitate de învingători!

Ovidiu Burcă, după Dinamo - Zalaegerszeg 0-1

Ovidiu Burcă / Antena Sport

Discursul lui Ovidiu Burcă, după Dinamo – Zalaegerszeg 0-1. Antrenorul dinamoviştilor este mulţumit de atitudinea jucătorilor, chiar dacă au pierdut partida cu echipa din Ungaria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Burcă a spus că este conştient că echipa sa nu va putea câltiga toate meciurile, însă e mulţumit de mentalitatea jucătorilor săi. Burcă a mai spus că deja se gândeşte la derby-ul din prima etapă a noului sezon, cu Universitatea Craiova.

Discursul lui Ovidiu Burcă, după Dinamo – Zalaegerszeg 0-1

„Am câștigat o mentalitate care se pierduse în ultimii ani. Avem un ambient extraordinar de bun, avem o etică a muncii foarte bună, avem mentalitate de învingători. Am spus mereu, poate n-o să câștigăm toate meciurile, dar urâm să pierdem! Avem un ambient de performanță, niște reguli clare în jurul cărora conviețuim. Sunt niște lucruri pe care eu le-am promis atunci când am venit la echipă. Acum, din punct de vedere sportiv, avem o bază pe care se poate lucra, avem un grup de jucători tineri, alții nu sunt atât de tineri, dar avem un punct de pornire, ceea ce anul trecut nu aveam.

Toate meciurile vor fi complicate la Liga 1, indiferent de adversar. Suntem pregătiți pentru asta! Știm că suporterii sunt foarte exigenți, foarte mulți cer foarte repede rezultate. Dar rezultatele vin în urma unui proces, în urma unei munci bine făcute. Cred că în momentul de față se lucrează foarte bine, am creat un ambient în care oamenii pot progresa uman, mai întâi, și apoi sportiv. Rezultatele apar ca urmare a unei munci bine făcute.

Mă gândesc la meciul cu Craiova, este primul nostru meci, întâlnim o echipă care-și dorește să câștige în fiecare an titlu și Cupa. E un derby de tradiție al fotbalului românesc și deja planificăm meciul acela”, a spus Ovidiu Burcă la gsp.ro.

Reclamă

Dinamo, învinsă cu 1-0 de Zalaegerszeg, în al doilea amical din Slovenia

Dinamo a fost învinsă cu 1-0 de Zalaegerszeg în al doilea amical disputat în cantonamentul din Slovenia. În primul amical, „câinii” o învinseseră cu 1-0 pe Slaven Belupo, din Croaţia.

Echipa din prima ligă din Ungaria a învins-o pe Dinamo cu un gol marcat în minutul 85. Daniel Milovanovikj a fost marcatorul golului. Zalaegerszeg s-a clasat pe locul 9 sezonul trecut în prima ligă din Ungaria.

Meciul a început după o ploaie torenţială. Dinamo a început meciul cu Zalaegerszeg în această formulă: Golubovic – De Moura, Giafer, Patriche, R. Grigore, Amzăr – Larrucea, Iglesias, A. Irimia – Bani, Ghezali.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru Dinamo Bucureşti urmează amicalul de lux cu Dinamo Kiev, echipa antrenată de Mircea Lucescu. Partida va fi disputată miercuri, 5 iulie, pe Jacques Lemans Arena, din Sankt Veit an der Glan (Austria).

Zalaegerszeg a cucerit Cupa Ungariei sezonul precedent, urmând să evolueze în cupele europene. Zalaegerszeg va întâlni echipa croată Osijek în Conference League.

Dinamo s-a înțeles cu un nou jucător. Goncalo Gregorio este noul atacant al „câinilor”

Dinamo s-a înțeles cu un nou jucător. Echipa lui Ovidiu Burcă a adus un atacant lusitan în cantonamentul din Slovenia. Este vorba despre Goncalo Gregorio, în vârstă de 28 de ani.

Chiar dacă oficialii din Ștefan cel Mare se confruntă în continuare cu o interdicție pe piața transferurilor, „câinii” sunt foarte activi în această perioadă de mercato. Până în momentul de față, Ovidiu Burcă are sub comanda sa 3 noi jucători. Este vorba despre Hakim Abdullah, Adnan Golubovic și Gongalo Gregorio.

Jucătorul portughez se află deja în cantonamentul formației din Ștefan cel Mare. Goncalo a jucat ultima dată pentru echipa din Liga a 2-a a Portugaliei, Leiria. În sezonul trecut a reușit să marcheze de 11 ori în 24 de partide.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:17 Bayer Leverkusen, record FABULOS pentru istoria fotbalului. Gol în minutul 90+7 şi calificare în finala Europa League 0:00 Atalanta – Bayer Leverkusen este finala Europa League 2024! Olympiacos – Fiorentina, finala Conference League 9
mai
23:50
Martin O’Neill, prima reacţie despre oferta Rapidului: „Ştiu multe despre fotbalul românesc”. Ce a spus de Mircea Lucescu
9
mai
23:33
Cristiano Ronaldo, performanţă colosală la 39 de ani! A marcat împotriva echipei lui Florin Tănase şi a ajuns la cifre fabuloase
9
mai
23:21
Edi Iordănescu, anunţul momentului: „România rămâne în inima mea!”. A confirmat negocierile, cu o lună înainte de EURO 2024
9
mai
23:02
Sorana Cîrstea, în turul 3 de la Roma! Victorie fără emoţii pentru româncă în meciul cu Brenda Fruhvirtova
9
mai
22:41
Emmanuel Macron, anunţ despre viitorul lui Kylian Mbappe: „Am pus presiune maximă”
9
mai
22:11
„România în semifinale la EURO 2024?” Reacţia imediată a lui Mihai Stoichiţă. Meciul de care depinde soarta tricolorilor
9
mai
21:37
Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA
9
mai
21:14
Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României
Vezi toate știrile
Citește și