Închide meniul

Doi români au pus pe jar toată Islanda. Au băgat 16 poliţişti în carantină după ce au fost arestaţi!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 iunie 2020, 17:00

Doi români au pus pe jar toată Islanda. Au băgat 16 poliţişti în carantină după ce au fost arestaţi!

Profimediaimages

Trei români, căutaţi de poliţiştii din Islanda

După ce au fost supuși testului medical, doi români au fost depistați cu coronavirus. Din această cauză, nu mai puţin de 16 ofițeri au fost nevoiți să intre în carantină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

16 polițiști islandezi, băgați în carantină de 2 români

Suspecții au ajuns în Islanda săptămâna trecută. Fac parte dintr-un grup de 10 bărbaţi şi o femeie, cu toţii veniţi din Londra. Conform jurnaliştilor de la Visir, trei români sunt de negăsit. Aceştia au dispărut de la adresa anunţată la aeroport.

"Cum s-a putut ca un grup de infractori români, infectaţi cu coronavirus, să intre în ţară? Au stat atât de multe zile împreună! Acum 16 ofiţeri de poliţie islandezi sunt în carantină pentru următoarele două săptămâni. În aceeaşi situaţie sunt şi doi şoferi de taxi.

Nu ştim nici măcar pe unde au umblat aceşti indivizi, cu cine s-au întâlnit. Încă nu ştim dacă au infectat şi alte persoane", a răbufnit politicianul islandez Inga Sæland, citat de Visir.

Autorităţile au anunţat că sunt în alertă maximă până la rezolvarea cazului. 

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și