Închide meniul

Dorinel Munteanu îl poartă prin tribunale pe Gigi Becali. "Am 300.000 de euro blocaţi de fiscul german". De câţi ani se judecă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 noiembrie 2020, 12:36

Dorinel Munteanu îl poartă prin tribunale pe Gigi Becali. "Am 300.000 de euro blocaţi de fiscul german". De câţi ani se judecă

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Dorinel Munteanu l-a dat în judecată pe Gigi Becali

  • Fostul internaţional îşi caută dreptatea în instanţă
  • Dezvăluirile făcute de fostul mijlocaş al naţionalei României

Sunt 15 ani de când Dorinel îşi caută dreptatea în sălile de judecată. Fostul mijlocaş a dezvăluit că, în perioada în care a jucat în tricoul roş-albaştrilor, nu i-au fost plătite impozitele pe salariu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorinel Munteanu a dat în judecată echipa lui Gigi Becali

Mă judec de ani de zile pentru perioada în care am fost jucător acolo și n-au plătit impozite pentru salariul meu! Eu sunt rezident în Germania, am toată documentația depusă acolo pentru venitul meu. De 15 ani mă judec cu Steaua și-am câștigat în toate instanțele, dar n-am primit nimic. Steaua nu mi-a plătit impozitul la statul român, nemții îmi cer o dovadă că s-a plătit aici.

Mi-a oprit fiscul german o sumă foarte mare de bani… peste 300.000 de euro sunt blocați. Eu trebuie să dovedesc că s-au plătit și n-am cum!", a spus Dorinel Munteanu la GSP.

Reclamă

Fostul internaţional a ţinut să asigure că nu este "în război" cu patronul lui FCSB. Dorinel a şi antrenat echipa lui Gigi Becali în 2008, pentru o scurtă perioadă.

"Eu n-am nimic personal cu Becali, îmi spun părerea pentru că sunt fost internațional și am dreptul să-mi spun o părere. Totul a plecat de la acel conflict legat de impozit care nici până acum nu s-a stins.

Reclamă

Eu am blocați 300.000 de euro până dovedesc că s-au plătit. Și știe toată lumea că ce-ți oprește Fiscul scoți mai greu de la ei. N-am nicio răutate față de Gigi Becali, am fost jucător de bază și i-am câștigat campionatul!", a mai declarat fostul internaţional român.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”