Închide meniul

Dragoş Nedelcu, vedetă în Bild. „Un tânăr cu mare potenţial!” Cum s-au „inspirat” nemţii de la Gigi Becali

Publicat: 19 august 2021, 11:26

Reclamă
Dragoş Nedelcu, vedetă în Bild. „Un tânăr cu mare potenţial! Cum s-au „inspirat nemţii de la Gigi Becali

Dragoş Nedelcu, prezentat oficial de Fortuna Dusseldorf

Facebook Fortuna Dusseldorf

Gigi Becali tocmai i-a scos din lot pe Iulian Cristea şi Alexandru Creţu. Dragoş Nedelcu ar fi putut să le ia locul, dar FCSB l-a împrumutat în Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dragoş Nedelcu, vedetă în Bild. „Un tânăr cu mare potenţial!”

Nedelcu a jucat deja 4 meciuri la Fortuna Dusseldorf. Culmea, a fost folosit tot ca fundaş central, aşa cum îl „reprofilase” Gigi Becali, deşi el a ajuns chiar şi la echipa naţională în centrul liniei de mijloc.

„Nu mă deranjează să joc în apărare la Fortuna. Când am început fotbalul eram fundaş şi, în ultimele luni în România, am jucat din nou pe această poziţie. Pentru mine este important să joc, indiferent de unde”, a explicat Nedelcu în Bild, citat de telekomsport.ro.

Jurnaliştii de la Bild au rămas impresionaţi că Nedelcu a putut să le transmită şi câteva cuvinte în germană: ”Numele meu este Dragoş. Am 24 de ani. Vin din România. Locuiesc în Dusseldorf. Îmi place Formula 1 şi antrenamentul începe la ora 11!”

”El învaţă germană de la Camilla Benschop, soţia fostului golgheter de la Fortuna, Charli (n.r. – Charlison Benschop).

Reclamă

Tânărul cu mare potenţial s-a adaptat într-un timp foarte scurt. După doar câteva jocuri, Dragoş Nedelcu şi Christoph Klarer (21 ani) au format un adevărat baraj defensiv.

Nu va fi uşor pentru Andre Hoffmann (28 ani), absent cinci luni din cauza unei accidentări, să-şi recapete poziţia de titular”, au transmis jurnaliştii germani.

Dragoş Nedelcu: „Sunt foarte fericit să fiu în Dusseldorf”

Dragoş Nedelcu a fost prezentat oficial de Fortuna Dussledorf în urmă cu două luni. El a fost împrumutat de nemţi de la FCSB, pentru un sezon, cu opţiune de cumpărare.

Reclamă 4 / 0/3

„Fortuna este prima mea echipă din afara României. Sunt foarte fericit să fiu aici în Dusseldorf, pentru că este pasul potrivit pentru mine şi cei responsabili m-au făcut să mă simt foarte bine. Sunt foarte încântat să cunosc fotbalul german şi vreau să ajut Fortuna să promoveze„, a declarat atunci Dragoş Nedelcu.

„Suntem încântați că putem acoperi postul de fundaş central cu Dragos Nedelcu. Recent, acesta a jucat această poziţie atât la echipa de club, cât și în echipa olimpică a României. Este un jucător bun la nivel tehnic, care are abilități bune în construirea jocului. La vârsta de 24 de ani a adunat deja o experiență internațională. Acum avem încredere că va continua să se dezvolte în joc la Fortuna”, a spus şi directorul sportiv Uwe Klein.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și