Închide meniul
Foto

Dragoș Săvulescu a fost reținut în Mykonos. Fostul acționar al lui Dinamo a fost condamnat, în 2019, la 5 ani și jumătate de închisoare

Reclamă

Publicat: 9 august 2021, 9:54 / Actualizat: 9 august 2021, 10:57

Dragoș Săvulescu a fost reținut în Mykonos. Fostul acționar al lui Dinamo a fost condamnat, în 2019, la 5 ani și jumătate de închisoare

Dragoș Săvulescu a fost reținut în Mykonos

Abaca Press / Van Tine Dennis via Hepta

Omul de afaceri a părăsit Italia și a fost dat de gol chiar de iubita lui. Fotomodelul Angela Martini a postat, pe contul ei de Instagram, o imagine alături de Săvulescu pe „insula milionarilor”. Polițiștii au reacționat rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astăzi, Săvulescu va ajunge în fața instanței. Se așteaptă confirmarea mandatului european de arestare, emis de autoritățile din România. Apoi se vor demara procedurile de extrădare.

Dragoș Săvulescu a fost reținut în Mykonos

În urma cooperării polițienești internaționale, Dragoș Săvulescu a fost reținut, de autoritățile elene, noaptea trecută, în Grecia (Mykonos). Astăzi, acesta urmează a fi prezentat instanței, pentru confirmarea mandatului european de arestare„, se anunță într-un comunicat al Inspectoratul General al Poliției Române, potrivit g4media.ro.

În luna mai, Dragoş Săvulescu a primit o lovitură importantă după ce justiţia italiană îi comutase pedeapsa. Curtea de Apel Bucureşti a confirmat sentinţa de condamnare.

Respinge, ca nefondată, contestaţia la executare formulată de contestatorul condamnat Săvulescu Emil Dragoș împotriva sentinței penale nr. 148 din 10.07.2017 pronunţată de Curtea de Apel București, Secția a II-a Penală, definitivă prin decizia penală nr. 32/A din 07.02.2019 pronunțată de Î.C.C.J. în dosarul nr. 6536/2/2008 (…), obligă pe contestatorul condamnat Săvulescu Emil Dragoș la 600 lei cheltuielile judiciare către stat. Cu drept de contestaţie”, se arată în decizia Curţii de Apel. Săvulescu poate face contestație la Înalta Curte.

Reclamă

Dacă vine în România sau părăsește Italia, Săvulescu trebuie arestat de Interpol în baza mandatului european de arestare emis de Justiția din România”, au spus surse judiciare.

Conform Ministrului de Justiție din Italia pedeapsa lui Dragoș Săvulescu a fost redusă cu 3 ani, iar acesta mai are de ispășit 2 ani, 5 luni şi 28 de zile.

Săvulescu fusese acuzat de complicitate la abuz în serviciu şi a făcut parte dintr-un grup infracţional organizat care a prejudiciat statul român cu 114 milioane de euro într-un dosar referitor la retrocedarea de plaje şi faleze în Constanţa şi Mamaia.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și