Închide meniul

Dramă în fotbalul din Anglia! Un fost jucător de la tineretul lui Manchester City s-a sinucis. Clubul renunțase la el acum doi ani

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 26 octombrie 2020, 8:09

Dramă în fotbalul din Anglia! Un fost jucător de la tineretul lui Manchester City s-a sinucis. Clubul renunțase la el acum doi ani

Captură Twitter

Jeremy Wisten

Formația pregătită de Pep Guardiola a răspuns pe Twitter acestui eveniment și a transmis condoleanțe familiei tânărului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Familia Manchester City este întristată să audă de decesul fostului jucător de la Academie, Jeremy Wisten. Cele mai adânci condoleanțe prietenilor și familiei lui. Gândurile noastre sunt cu voi în aceste momente dificile”, a transmis clubul britanic.

Jeremy Wisten, tăiat de la echipa de tineret a lui Manchester City

Jeremy Wisten și-a luat viața la vârsta de 18 ani. Acum două sezoane, Manchester City a decis să nu îi reînoiască acestuia contractul pentru echipa de tineret. 

Pe măsură ce prietenii săi își continuau carierele, el a rămas fără o echipă și a suferit o lovitură foarte dură. Aceștia au început acum o campanie de strângere de fonduri pentru înmormântarea sa.

Reclamă

Drama fotbalului britanic de tineret: Câți jucători ajung de fapt la echipa mare

Mai puțin de 1% dintre copiii care intră pe poarta unui club la vârsta de 9 ani ajung să își facă debutul la prima echipă a acestuia.

Mai mult de trei sferturi sunt îndepărtați între vârstele de 13 și 16 ani, iar aproape 98% dintre jucătorii care își semnează primul contract la 16 ani nu se mai găsesc în primele ligi ale fotbalului britanic atunci când împlinesc 18 ani.

Un studiu recent a arătat că doar 8 din 400 de fotbaliști care seamnează un contract cu o echipă din Premier League la vârsta de 18 ani mai rămân la același nivel până când împlinesc 22 de ani, explică spaniolii de la As.

Reclamă 4 / 0/3

Doar 180 de copii din mai mult de un milion și jumătate de puști care joacă fotbal organizat în Anglia ajung în prima ligă. Rata de succes: 0.012%. 

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:50 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și