Închide meniul

Dramă în Gruia! "A fost un şoc pentru noi!" Ce spune Zoran Mamic despre momentul care a schimbat soarta meciului dintre Dinamo Zagreb şi CFR Cluj

Antena Sport Publicat: 26 august 2020, 21:12

Reclamă
Dramă în Gruia! "A fost un şoc pentru noi!" Ce spune Zoran Mamic despre momentul care a schimbat soarta meciului dintre Dinamo Zagreb şi CFR Cluj

profimediaimages

Zoran Mamic

"A fost un meci foarte dificil. CFR Cluj a fost o echipă foarte bună, au jucat acasă. Au avut multe centrări în careul nostru. Am reuşit să înscriem al doilea gol. În prelungirile meciului am primit un gol, a fost un şoc pentru noi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştiam că vom avea şansa noastră. Am reuşit să trecem de acest meci. Am venit de multe ori în România şi ştim că CFR Cluj este un club important. Au avut un sezon foarte bun", a încheiat tehnicianul croaţilor într-un interviu pentru Digisport.

CFR, eliminată din Champions League după un meci dramatic

Campioana României, CFR Cluj, a ratat dramatic calificarea în turul trei preliminar al UEFA Champions League după un meci dramatic cu croaţii de la Dinamo Zagreb. După eliminarea lui Theophile-Caterine, ardelenii păreau că au meciul în mână, dar nu a fost să fie.

Ciprian Deac a ratat un penalty şi clujenii au atacat în valuri până la golul reuşit de Pereira. Dinamo Zagreb a cedat terenul din ce în ce mai mult, iar CFR a continuat să atace, încurajată de evoluţia bună a lui Rondon.

În ciuda ocaziilor, golul a lipsit în timpul minutelor suplimentare de prelungire, iar meciul a ajuns la loviturile de departajare. Bălgrădean apără lovitura lui Gojak dar ratările lui Golofca şi Boli o elimină pe campioana României din preliminariile Champions League.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:58

Transferurile Universităţii Craiova au prezentat noul echipament! Mii de fani au asistat la eveniment

23:42

FotoMihai Stoica a dezvăluit salariul uriaş pe care îl va avea Florinel Coman la Al-Gharafa: „Nu avea voie să spună pas”

23:29

Gabriela Ruse şi Marta Kostyuk s-au calificat în optimile probei de dublu de la Wimbledon 2024

23:09

Mihai Stoica a dezvăluit cu ce probleme se confruntă FCSB înaintea dublei cu Virtus: „Asta e situaţia”

22:45

„Bine că nu l-a luat pe Louis Munteanu” Mihai Stoica a spus pe cine se bazează FCSB după plecarea lui Florinel Coman!

22:44

Emma Răducanu a fost eliminată de la Wimbledon 2024! Surpriză uriaşă pe terenul central de la All England Club

1 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 2 FotoPrimele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda 3 FotoCum arată soţia lui Virgil van Dijk! Povestea desprinsă din filme a adversarului României de la EURO 2024 4 VIDEOGeorge Russell, pole-position în Marele Premiu al Marii Britanii! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (16:45) 5 FotoSoţia lui Denis Drăguş, mesaj cu puternic impact emoţional pentru soţul său: „Să câştige pentru acel copil şi să îl facă fericit” 6 FotoPortugalia – Slovenia 3-0 (d.l.d). Cristiano Ronaldo a izbucnit în plâns după un penalty ratat. Diogo Costa, eroul portughezilor
Citește și