Închide meniul

Drama lui Ante Vukusic! Noul atacant al lui FCSB a jucat cinci ani cu un singur plămân: "Doctorii mi-au spus că sunt norocos că mai trăiesc!"

Antena Sport Publicat: 30 ianuarie 2021, 15:48

Drama lui Ante Vukusic! Noul atacant al lui FCSB a jucat cinci ani cu un singur plămân: "Doctorii mi-au spus că sunt norocos că mai trăiesc!"

profimediaimages

Noul atacant al lui FCSB, Ante Vukusic, a jucat cinci ani cu un singur plămân funcţional

  • Ante Vukusic are 29 de ani
  • Croatul a fost transferat de FCSB

Noul atacant al lui FCSB, Ante Vukusic, este norocos că a rămas în viaţă. El a avut probleme grave de sănătate, despre care nici măcar nu a ştiut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coşmarul trăit de noul fotbalist al lui FCSB, Ante Vukusic

"Am avut un accident de maşină pe când jucam la Hajduk. Viitoarea mea soţie era alături de mine. Nu conduceam cu viteză, dar am distrus maşina. Eram pe autostradă şi m-am învârtit din cauza gheţii. Am intrat într-un semn de circulaţie şi am resimit dureri la gât şi la spate. Am crezut că a fost doar o lovitură, dar plămânul fusese afectat. Nu am ştiut atunci.

Din cauza asta, mereu aveam probleme la antrenamente, mai ales când mă pregăteam vara. Abia puteam să respir când era foarte cald şi nu puteam să alerg la viteză maximă. Când am jucat în Italia, Elveţia şi Germania, m-am plâns de probleme, dar mi-au spus că e o răceală, apoi că un nerv a fost inflamat. Când am ajuns la Tosno, în Rusia, am avut din nou probleme de la primul antrenament", a spus Ante Vukusic, într-un interviu acordat siol.net, citat de fanatik.

Reclamă

Atacantul lui FCSB, Ante Vukusic, operat în Rusia: "Dacă nu făceam sport şi nu aveam o inimă bună, aş fi fost mort"

Cinci ani a jucat Vukusic fără să ştie ce problemă are. Totul s-a rezolvat când a ajuns în Rusia.

"Am rămas şocat. Plămânul stâng era sănătos, în timp ce dreptul era afectat şi nu funcţiona cum trebuie. Doctorii mi-au spus că sunt norocos că mai trăiesc. Dacă nu făceam sport şi nu aveam o inimă bună, aş fi fost mort. Aveam 26 de ani şi m-am gândit la retragere din cauza a tot ce păţisem. Dumnezeu m-a ajutat şi am trecut peste.

Reclamă

Au trebuit să scoată aerul care intra în plămânul drept. M-am operat la Moscova, a fost ceva de rutină şi a durat 30 de minute. Au făcut ca bulele de aer să dispară. Am început, gradual, să respir normal. (…) Trebuie să trec prin examinări mai detaliate la plămâni în fiecare an", a mai spus Ante Vukusic.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17
apr.
0:46
Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona – PSG 1-4. Arbitrul român, făcut praf
17
apr.
0:08
VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona 0-1 a fost în AntenaPLAY. „Leii” au făcut un pas uriaş în lupta la titlu din Liga Portugal
23:55 PSG – Borussia Dortmund, prima semifinală din Champions League! Barcelona şi Atletico, OUT! Meci de „foc” pentru Istvan Kovacs 23:50 VIDEOSouthampton – Preston 3-0 a fost în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 23:35 Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi 23:15 Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo 23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Liga 1 • 20:59
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Liga 1 • 18:25
„Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Liga 1 • 17:44
„Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB
Liga 1 • 13:43
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional!
Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului
Liga 1 • 10:00
Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului