Închide meniul

Drama lui Carlo Ancelotti! Fosta sa soţie a încetat din viaţă după o lungă suferinţă. Antrenorul a plecat de urgenţă în Italia

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 mai 2021, 20:10

Drama lui Carlo Ancelotti! Fosta sa soţie a încetat din viaţă după o lungă suferinţă. Antrenorul a plecat de urgenţă în Italia

Profimedia

Drama lui Carlo Ancelotti: fosta soţie a încetat din viaţă după o lungă suferinţă

Drama lui Carlo Ancelotti! Fosta sa soţie a încetat din viaţă după o lungă suferinţă, anunţă The Sun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Drama lui Carlo Ancelotti! Fosta soţie a încetat din viaţă

În urmă cu două zile, Ancelotti a aflat că starea de sănătate a acesteia s-a înrăutăţit şi a zburat în Italia după meciul pierdut de Everton cu 5-0 contra lui Manchester City.

Luisa Gibellini s-a stins la vârsta de 63 de ani. Ea şi Ancelotti au fost căsătoriţi timp de 25 de ani. S-au cunoscut încă din 1983, când Ancelotti era jucător la Roma.

Luisa i-a fost alături în debutul carierei de antrenor. Când Carlo o pregătea pe Milan, ea pilota elicopterul cu care îl aducea acasă, la Parma.

O româncă l-a făcut să divorţeze pe Carlo Ancelotti

Cei doi s-au despărţit în 2008. O româncă, Marica Creţu, ar fi fost motivul rupturii. Ea ar fi fost amanta tehnicianului potrivit tabloidelor britanice.

Reclamă

Carlo şi Luisa au avut doi copii împreună: pe Davide şi Katia. Ancelotti s-a recăsătorit în 2014, cu Mariann Barrena McClay, femeie de afaceri din Canada.

Reggiana, Parma, Juventus, AC Milan, Chelsea, PSG, Real Madrid, Bayern şi Napoli sunt echipele antrenate de Ancelotti înainte să ajungă la Everton.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Drama lui Ancelotti
  • Fosta soţie a încetat din viaţă

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și