Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Drama lui Christou Paraskevas, fostul căpitan de la Pandurii Târgu Jiu: ”Am crezut că doctorul a glumit! Nu am acceptat decizia doi ani!”

Reclamă

Publicat: 9 februarie 2022, 11:00

Drama lui Christou Paraskevas, fostul căpitan de la Pandurii Târgu Jiu: ”Am crezut că doctorul a glumit! Nu am acceptat decizia doi ani!”

Drama lui Christou Paraskevas

Profimedia

Drama lui Christou Paraskevas, fostul căpitan de la Pandurii Târgu Jiu

Christou Paraskevas a fost nevoit să se retragă din cauza problemelor la inimă. Fundașul a acceptat cu greu decizia. Ba mai mult, acesta era dispus să joace pe propria răspundere, dar nu a primit acordul doctorilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”După ce l-am lăsat, am devenit impresar de jucători. Am lăsat fotbalul din cauza inimii. Am avut probleme. Am făcut școala de antrenori. Am luat licența A, dar nu am vrut să continui ca antrenor.

Nu eu am luat decizia. Doctorii nu erau de acord ca eu să continui. Am vrut în primele 6 luni să semnez eu, dar nu m-au lăsat. Nu am avut nicio problemă. La 18 ani, doctorul mi-a găsit o mică fisură. După, s-a închis și am continuat fotbalul. Am făcut viza medicală și am trecut. Dacă nu simți nimic, ce să zici…

Am crezut că a glumit doctorul când mi-a zis. Mi-a transmis că nu pot nici să merg. Cam despre asta a fost vorba. Nu am putut să cred și nu am acceptat doi ani. Am fost și în Grecia, și în Italia, și în Cipru. După ce m-am lăsat eu, la trei luni a murit Ekeng de la Dinamo”, a declarat Christou Paraskevas, în exclusivitate, la AS.ro LIVE.

Citește și:

Christou Paraskevas, unul dintre cei mai apreciați fundași din Liga 1

Pareskevas a jucat în România pentru Pandurii Tg. Jiu și Universitatea Cluj. A fost unul dintre cei mai apreciați fundași din Liga 1 și a ajuns chiar să poarte banderola de căpitan la echipa gorjeană.

Reclamă

Paraskes s-a lăsat de fotbal în 2016, din cauza unor probleme medicale. Avea doar 32 de ani când a fost nevoit să renunțe la gazon.

La echipa național a Ciprului, acesta a bifat 31 de apariții în perioada 2007-2012.

În prezent, Paraskevas e agent de jucători.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori Vezi toate știrile
Citește și