Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

După 15 ani, Sorin Ghionea a rememorat ”coșmarul de la Boro”: ”Mingea parcă era un bumerang!” Steaua avea o primă uriașă la acea vreme

Silviu Corneanu Publicat: 17 iunie 2021, 14:31

După 15 ani, Sorin Ghionea a rememorat ”coșmarul de la Boro”: ”Mingea parcă era un bumerang!” Steaua avea o primă uriașă la acea vreme

AS.ro

Ghionea a rememorat ”coșmarul de la Boro”

  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30, pe www.as.ro/live
  • Sorin Ghionea a fost invitat la AS.ro LIVE

Coșmarul de la Boro a fost rememorat, în studioul AS.ro LIVE, de Sorin Ghionea, unul dintre protagoniștii semifinalei de atunci. Fostul fundaș de la Steaua a povestit cum au trăit meciul pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Coșmarul de la Boro

Ghionea nu are o explicație pentru eșecul de atunci. Fostul jucător al roș-albaștrilor acuză și acum arbitrul meciului că nu a dat penalty la ultima fază a partidei. Sorin Ghionea susține că acel joc este cea mai tristă amintire din cariera sa.

Momentul Boro este cel mai trist. Am fost acolo, a fost palpabil. Eram acolo. Sportul nu se face de plăcere, se face din plăcere pentru ceva. Omul trebuie stimulat. Sportivul de performanță este făcut să-l stimulezi cu ceva. Nu cred că există vreo explicație pentru ce s-a întâmplat atunci. A fost un moment de dezamăgire pentru că am avut 3-0.

Reclamă

Mingea parcă era ca un bumerang, dacă o degajai, venea înapoi. Dacă o luăm așa, în bezmeticia noastră pe care am avut-o atunci, am avut penalty. A scăpat Dică, henț în careu, nu a mai dat arbitrul. După ce am luat golul patru, eram debusolați, nu ne venea să credem. Înainte să joace cu noi, ei s-au calificat tot așa dramatic”, și-a amintit Ghionea la AS.ro LIVE.

Steaua a ratat o primă uriașă

Pe lângă ratarea calificării în finala unei cupe europene, cei de la Steaua regretă enorm și prima uriașă care a trecut pe lângă ei. 150.000 de euro ar fi încasat jucătorii conduși pe atunci de Olăroiu. Aceștia chiar vorbeau între ei ce apartament îți cumpără, după cum dezvăluia Lovin în urmă cu ceva timp.

Reclamă

Pentru mine ca sportiv, era a doua oară când treceau pe lângă mine stimulentele financiare, care nu erau deloc mici. Rosenborg într-o etapă de Champions League, și acum, cu Boro, într-o finală europeană.

După atâta timp nu a mai egalat-o nimeni. În vestiar nu vorbea nimeni, nu există o explicație. Am câștigat, până atunci, ca echipă, am pierdut împreună”, a mai spus Ghionea la AS.ro LIVE.

Steaua în Cupa UEFA, sezonul 2005 -2006

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel
Extra • 27 mart., 11:05
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel. Dezvăluirile fostului fizioterapeut al Simonei Halep
Câte clase are, de fapt, Bănel Nicoliță
Diverse • 22 mart., 8:44
FOTO
Câte clase are, de fapt, Bănel Nicoliță: „De asta am picat!”. Promisiunea pe care i-a făcut-o Anamariei Prodan
Liderul galeriei Stelei, Andrei Florescu, plasat în arest
Liga 2 • 21 mart., 13:55
Liderul galeriei Stelei, Andrei Florescu, plasat în arest! Anunţul oficial
AS.ro LIVE | Cristina Pîrv este invitata lui Dan Pavel
Alte sporturi • 21 mart., 10:30
AS.ro LIVE | Cristina Pîrv a fost invitata lui Dan Pavel. Poveştile celei mai bune voleibaliste din istoria României
AS.ro LIVE | Antal Putinică va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Povești despre Formula 1 ale comentatorului
AntenaPLAY • 20 mart., 10:20
AS.ro LIVE | Antal Putinică a fost invitatul lui Dan Pavel! Ultimele detalii înaintea Marelui Premiu al Australiei