Închide meniul

"E ca Mbappe şi Neymar la un loc!". Gigi Becali, dezlănţuit la adresa lui Octavian Popescu. "Va ajunge la 500 de milioane de euro!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 ianuarie 2021, 20:23

"E ca Mbappe şi Neymar la un loc!". Gigi Becali, dezlănţuit la adresa lui Octavian Popescu. "Va ajunge la 500 de milioane de euro!"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali spune că Octavian Popescu va ajunge să valoreze 500 de milioane de euro

La doar 18 ani, Octavian Popescu a marcat primul său gol în campionat pentru FCSB, competiţie în care a reuşit şi trei pase decisive şi a obţinut trei penalty-uri. După 3-1 cu Poli Iaşi, patronul roş-albaştrilor a dezvăluit ce dialog a avut cu Mihai Stoica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, despre Octavian Popescu: "Îl dau de la 20 de milioane de euro în sus, dar fără 20% procent nu pleacă"

"M-a întrebat Mihai: 'Dacă primești ofertă…?'. Îl dau de la 20 (n.r. milioane de euro) în sus, dar fără 20% procent nu pleacă. La Man, mai am 5%. Singurul jucător care nu va pleca fără 20% e Tavi Popescu. 

El va ajunge la 500 de milioane, o să iau și eu 100 de milioane. E mai tare decât Mbappe! Are viteză, îl are și pe Mbappe și pe Neymar la un loc", a spus patronul FCSB.

Becali a povestit şi cum a ajuns să îl transfere gratis pe fostul junior al Craiovei. Vărul său, Giovanni Becali, şi Victor Piţurcă l-au ajutat.

"Giovanni l-a adus la Palat, a venit cu părinții lui. Dar îmi trimisese vorbă Pițurcă. Nu sunt pe bune, dar (n.r. a spus) 'să îl ia pe Tavi Popescu, că e jucător foarte bun'!", a mai spus Gigi Becali, la Digi Sport. 

Reclamă

Dumitru Dragomir îl vede pe Octavian Popescu la Real Madrid

Şi Dumitru Dragomir este impresionat de calităţile lui Octavian Popescu. 

"Se va vinde cu bani mai mulţi decât Dennis Man. Părerea mea este că ia peste 15 milioane de euro pe el. Sigur! Cred că se va întâmpla în doi ani! La 20 de ani, sparge Europa! (…) Pe Octavian Popescu, l-aş vedea la Real Madrid. Se face tare de tot!", a spus fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, pentru AS.ro. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Octavian Popescu, noul star al lui FCSB
  • În ce condiţii îl transferă Gigi Becali

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi Vezi toate știrile
Citește și