Închide meniul

”E de pe altă lume!” Gigi Becali continuă războiul cu Nicușor Dan: ”Eu voi depune actele și o să câștig sigur! Nu sunt fraier!”

Reclamă

Publicat: 23 februarie 2022, 23:24

”E de pe altă lume!” Gigi Becali continuă războiul cu Nicușor Dan: ”Eu voi depune actele și o să câștig sigur! Nu sunt fraier!”

Gigi Becali continuă războiul cu Nicușor Dan

Profimedia

Gigi Becali continuă războiul cu Nicușor Dan

Gigi Becali susține că, pe vremea când fina acestuia, Gabriela Firea, era primar, a plătit 200.000 de euro, în 2017, pentru ca gazonul de pe Arena Națională să fie schimbat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Această sumă urma să fie scăzută din chiriile plătite de Becali, care susține că totul este trecut în acte.

„Vă rog să îi transmiteți lui Nicușor că totul este trecut în acte, este trecut și în contabilitatea lor. Sunt acte foarte clar făcute, Nicușor e băiat bun, dar în cazul ăsta e de pe altă lume. E trecut totul de scădere, totul de compensare, actele sunt făcute ca la carte. Cum spune el că nu-mi apare înțelegerea în niciun act?

Noi am făcut acte și de scadență. Aici Firea nu are nicio treabă, că tot spune el de vechea administrație. A semnat un director de la ei, directorul lor a semnat, iar ei ne spun acum că nu trebuia să semneze directorul ăla. Ne spun că trebuia să semneze un alt director, dar e problema mea, băi, Nicușor? Păi, e problema mea că ăla nu trebuia să semneze? Să fie sănătoși!

Eu voi depune actele astea și o să câștig sigur, nu o las așa. Nicușor să se ducă și să caute cu atenție în contabilitatea lor! O să mă duc acum cu toate actele de compensare, cu toate notele. Eu am băgat banii mei acolo și nu sunt fraier”, a declarat Gigi Becali, potrivit prosport.ro.

Reclamă

Nicușor Dan i-a dat replica lui Gigi Becali: ”Acte și contracte, nu vorbe!”

Nicușor Dan i-a dat replica lui Gigi Becali, după ce patronul FCSB l-a făcut praf. Totul a început după ce finanțatorul roș-albaștrilor a pierdut un proces cu Primăria Municipiului București.

Oficialii îi cer lui Becali peste un milion de lei pentru 15 meciuri pe care echipa sa le-a disputat pe Arena Națională. Patronul FCSB susține că a plătit suma în avans.

”Hotărârea prin care ALPAB, administrație a municipalității bucureștene, trebuie să primească 1 milion de lei de la FCSB pentru utilizarea Arenei Naționale a rămas definitivă și va fi executată de ALPAB.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB pretinde că au existat înțelegeri între municipalitate și FCSB pentru compensarea acestor sume cu lucrări la gazon, dar astfel de înțelegeri, dacă le-a făcut cineva în trecut, nu au implicat juridic ALPAB. Administrația se face cu acte și contracte, nu cu vorbe”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și