Închide meniul

„E făcută in vitro!” Craiova lui Rotaru, desființată de un fost patron din Liga 1! Mesaj de susținere pentru Adrian Mititelu

Reclamă

Publicat: 29 iulie 2021, 8:21

„E făcută in vitro! Craiova lui Rotaru, desființată de un fost patron din Liga 1! Mesaj de susținere pentru Adrian Mititelu

"E făcută in vitro!", spune un fost patron din Liga 1 despre Craiova lui Rotaru

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

„E făcută in vitro!„, asta consideră Porumboiu despre echipa patronată de Mihai Rotaru. Fostul finanțator de la Vaslui consideră că adevărata „Știința” este formația lui Mititelu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„E făcută in vitro”. Porumboiu îl susține pe Mititelu

Porumboiu și-a declarat simpatia pentru Craiova lui Mititelu. Omul de afaceri din Vaslui laudă jocul practicat de echipa lui Mutu.

„M-aș bucura să aibă rezultate și Craiova lui Mititelu să-i ia fața celeilalte Craiova, care e o Craiovă artificială, nu-i naturală. E făcută in vitro.

Am simpatie pentru puterea și, mă rog, ceea ce face Mititelu, deoarece puțini ar fi în stare să renască… acolo unde e, în întuneric.

El e în întuneric, iar afară, la echipă, este lumină, deoarece au și un fotbal plăcut”, a declarat Adrian Porumboiu pentru Fanatik.

Reclamă

Adrian Porumboiu, laude pentru Adrian Mititelu

Adrian Porumboiu îl felicită pe Adrian Mititelu pentru ceea ce face în fotbal. Omul de afaceri deplânge situația în care se află omologul său din Craiova. Mititelu se află la închisoare.

„Toată lumea trebuie să aibă admirație față de echipa lui Mititelu, pentru că omul ăla a fost doborât, a fost împușcat, omorât și e viu.

Dar, săracul, păcat că nu vede razele soarelui. În rest, este de apreciat, este un om care și-a riscat totul pentru fotbal, când alții au luat de-a gata și au venit cocoțați”, susține Adrian Porumboiu.

Reclamă 4 / 0/3

Porumboiu merge pe mâna lui Mutu

Fostul patron de la Vaslui laudă alegerea lui Mititelu. Porumboiu îl consideră pe Mutu un antrenor de viitor.

„Au adus și un antrenor știutor de fotbal cât încape, Mutu. Și pentru el m-aș bucura să reușească”, a mai spus Porumboiu.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și