Închide meniul

”E inima lui Rangers!” Presa din Scoția, la picioarele lui Ianis Hagi după prestația din meciul cu Livingston

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 25 octombrie 2020, 16:57

”E inima lui Rangers!” Presa din Scoția, la picioarele lui Ianis Hagi după prestația din meciul cu Livingston

profimediaimages

Ianis Hagi și colegii săi se bucură după gol în meciul cu Livingston

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Presa din Scoția l-a lăudat pe Hagi după partida făcută și i-a acordat a doua cea mai mare notă de la Rangers, după cea a lui Defoe, marcatorul celui de-al doilea gol.

Ianis Hagi, ”inima lui Rangers”

BBC l-a ridicat în slăvi pe fiul lui Gică Hagi și l-a caracterizat drept ”inima multor acțiuni bune ale lui Rangers, cu câteva pase care au tăiat apărarea adversă”

Fanii celor de la Rangers nu au fost mai zgârciți în laude pentru mijlocașul român.

”Unele dintre pasele filtrante ale lui Hagi sunt o bucurie”, a declarat un fan, în timp ce un altul a descris simplu: ”Hagi a avut un joc grozav astăzi!”

Reclamă

Trupa antrenată de Steven Gerrard s-a folosit de egalul rivalilor de la Celtic pentru a se distanța la 6 puncte în fruntea clasamentului din Scoția după 12 etape.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:36 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel de foc la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe probabile 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! Vezi toate știrile
Citește și