Închide meniul

”E inima lui Rangers!” Presa din Scoția, la picioarele lui Ianis Hagi după prestația din meciul cu Livingston

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 25 octombrie 2020, 16:57

”E inima lui Rangers!” Presa din Scoția, la picioarele lui Ianis Hagi după prestația din meciul cu Livingston

profimediaimages

Ianis Hagi și colegii săi se bucură după gol în meciul cu Livingston

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Presa din Scoția l-a lăudat pe Hagi după partida făcută și i-a acordat a doua cea mai mare notă de la Rangers, după cea a lui Defoe, marcatorul celui de-al doilea gol.

Ianis Hagi, ”inima lui Rangers”

BBC l-a ridicat în slăvi pe fiul lui Gică Hagi și l-a caracterizat drept ”inima multor acțiuni bune ale lui Rangers, cu câteva pase care au tăiat apărarea adversă”

Fanii celor de la Rangers nu au fost mai zgârciți în laude pentru mijlocașul român.

”Unele dintre pasele filtrante ale lui Hagi sunt o bucurie”, a declarat un fan, în timp ce un altul a descris simplu: ”Hagi a avut un joc grozav astăzi!”

Reclamă

Trupa antrenată de Steven Gerrard s-a folosit de egalul rivalilor de la Celtic pentru a se distanța la 6 puncte în fruntea clasamentului din Scoția după 12 etape.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar Vezi toate știrile
Citește și