Închide meniul

„E plictisitor!” Brazilianul Ronaldo nu se mai uită la meciuri de fotbal! Sportul care l-a cucerit pe „R9”: „E o nebunie!”

Alex Ioniță Publicat: 27 iunie 2024, 21:27

Reclamă
„E plictisitor! Brazilianul Ronaldo nu se mai uită la meciuri de fotbal! Sportul care l-a cucerit pe „R9: „E o nebunie!

Brazilianul Ronaldo nu se mai uită la meciuri de fotbal!

Profimedia

Brazilianul Ronaldo a recunoscut că nu se mai uită la meciuri de fotbal! Fostul mare jucător a recunoscut că acum este pasionat de un alt sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă a avut o carieră de senzație în „sportul rege”, Ronaldo Nazario a explicat motivul pentru care nu mai poate urmări meciurile de fotbal.

Brazilianul Ronaldo nu se mai uită la meciuri de fotbal!

Prezent la un eveniment al fundației deținute de Patrick Mouratoglou, brazilianul Ronaldo a recunoscut că fotbalul i se pare plictisitor.

Acesta și-a șocat apoi fanii din întreaga lume și a transmis că acum urmărește meciurile de tenis, sport pe care Ronaldo Nazario a recunoscut că îl urmărește, fără să se plictisească.

„E incredibil! Nu mai pot să mă uit la un meci de fotbal, e plictisitor! Totuși, pot să mă uit 5 ore la un meci de tenis! E o nebunie!”, a spus Ronaldo Nazario, citat de mundodeportivo.com.

Reclamă
Reclamă 4

Ronaldo Nazario este unul dintre cei mai mari jucători de fotbal din istorie. Cele mai importante trofee câștigate de brazilian sunt: două Cupe Mondiale (1994 și 2002), două Baloane de Aur (1997 și 2002), o Cupă UEFA (1998) , o Cupă a Cupelor (1997) și două Supercupe ale Europei (2002 și 2007).

În cariera sa, „R9” a jucat pentru: Sao Cristovao, Cruzeiro, PSV Eindhoven, Barcelona, Inter, Real Madrid, AC Milan și Corinthians. De asemenea, a adunat 99 de selecții în națioanala Braziliei, în care a marcat 62 de goluri.

Meciul de retragere al marelui Ronaldo a fost jucat de Brazilia chiar împotriva României, în anul 2011. Atunci, brazilienii s-au impus cu scorul de 1-0, prin golul lui Fred. La momentul respectiv, Ronaldo nu a reușit să marcheze în poarta lui Tătărușanu.

Reclamă

Ronaldo Nazario a spus cine trebuie să câştige Balonul de Aur: „E cel mai bun din lume, de departe”

Ronaldo Nazario a spus cine trebuie să câştige Balonul de Aur.

Ronaldo susţine ideea că Vinicius Junior ar trebui să primească Balonul de Aur în acest an.

”Vinicius Junior merită Balonul de Aur. A fost spectaculos în UEFA Champions League și în La Liga. E cel mai bun jucător din lume, de departe”, a declarat Ronaldo, potrivit Madrid Xtra.

Şi Neymar e de părere că Vinicius trebuie să primească cel mai prestigios trofeu individual. ”Evident că Balonul de Aur este al lui (n. red. Vinicius), așa sper. I-am trimis un mesaj înainte de finală și încă unul după. Cu siguranță va câștiga Balonul de Aur, este incredibil și poartă cu mândrie culorile țării noastre în toată lumea”, a declarat Neymar, citat de Mundo Deportivo.

Vinicius a câştigat în sezonul care s-a încheiat LaLiga şi Liga Campionilor cu Real Madrid. El a marcat în minutul 83 al finalei Ligii Campionilor, după ce Dani Carvajal deschisese scorul în minutul 74 al meciului.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:17

Dennis Man, transfer uriaş de 17 milioane de euro. Poate semna imediat după EURO 2024

23:59 29 iun.

Joachim Andersen, de la agonie la extaz în decurs de cinci minute. Gol anulat şi henţ în careu în Germania – Danemarca, la EURO!

23:59 29 iun.

FotoGermania – Danemarca 2-0. Havertz şi Musiala au marcat şi şi-au calificat naţionala în sferturi la EURO 2024

23:39 29 iun.

CFR Cluj, victorie în amicalul cu Slovan Bratislava! Adiţă Păun a revenit cu gol la echipa lui Dan Petrescu

23:15 29 iun.

VideoMax Verstappen a vorbit despre România – Olanda chiar înainte de MP al Austriei (15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Luptă strânsă!”

22:49 29 iun.

FotoMotivul incredibil pentru care s-a oprit meciul dintre Germania şi Danemarca în minutul 35! Ce s-a întâmplat la Dortmund

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 4 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și